Photos: Ο νέος “Θρακιώτης” που έκανε πρόταση γάμου στην καλή του μέσα στο γήπεδο!!!

Γράφει ο Κουτσοballης

– Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί στην Ορεστιάδα ένα ζευγάρι αγαπημένο, ερωτευμένο και φρεσκοπαντρεμένο. Ο λόγος για το νέο απόκτημα των “πρασίνων” τον 26χρoνο Βούλγαρο ακραίο Σιμεόν Αλεξάντροφ και τη πανέμορφη σύζυγό του Μιχαέλα-Μιχαίλοβα Αλεξάντροβα.

Ο Αλεξάντροφ είναι ο παίκτης που κάλυψε τη θέση του Γκρέγκορι Μαν έχει ενσωματωθεί με την ομάδα και στο ντεμπούτο του στον αγώνα της 5ης αγωνιστικής κόντρα στον Παμβοχαϊκό, ήταν λογικό ανέτοιμος (2-3 προπονήσεις με όλη την ομάδα), με μόλις ένα πόντο και 1/10 επιθέσεις, αλλά ήταν καλός στην υποδοχή με 64% και ο Κώστας Δεληκώστας πιστεύει πως θα βοηθήσει περισσότερο στον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει ο τρόπος που έκανε πρόταση γάμου στην καλή του, τον οποίο αποκάλυψε το volleyplanet. «Θα με παντρευτείς, Μιχαέλα», είχε ρωτήσει τον περασμένο Φλεβάρη γονατίζοντας ιπποτικά ο Βούλγαρος άσος την αγαπημένη του πριν από το πρώτο σερβίς αγώνα πρωταθλήματος στις εξέδρες του «Hristo Botev Stadium» με τους θεατές να χειροκροτούν, να βγάζουν φωτογραφίες και τη Μιχαέλα να λέει το «ναι» δίνοντας ένα παθιασμένο φιλί!

Ο γάμος έγινε το καλοκαίρι και όπως είναι φυσιολογικό, η απαστράπτουσα Μιχαέλα είχε κλέψει την παράσταση.

Οι δυο τους έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή στην Ορεστιάδα αφού φαίνονται παιδιά… διαμάντια και είναι σίγουρα ότι ο κόσμος θα τους αγκαλιάσει!