Εκνευρισμένος ο Εθνικός με την Λίγκα για τον ορισμό του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του προς την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος το ΤΑΑ Εθνικός στην ανακοίνωση – πρόσκληση στον κόσμο για το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Volley League με τον ΠΑΟΚ, που ως γνωστόν θα διεξαχθεί το βράδυ της Παρασκευής στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η απόφαση δεν ελήφθη από τον Εθνικό, δείχνοντας τον εκνευρισμό που υπάρχει στην Αλεξανδρούπολη για αυτήν την αλλαγή της ημέρας. Ένας εκνευρισμός που προφανώς εκδηλώνεται εναντίον της Volley League, όπως ως γνωστόν γραμματέας (και εδώ είναι το πικάντικο της ιστορίας) είναι ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννης Τζίμας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού:

«Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014, στις 20:00, αποφασίστηκε (όχι από εμάς) να γίνει το ΑΠΟΛΥΤΟ ντέρμπυ της 6ης αγωνιστικής της Volleyleague, στο Κλειστό Γυμναστήριο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”.
Εθνικός Αλεξανδρούπολης Vs ΠΑΟΚ… Η ομάδα μας δίνει έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της χρονιάς και μας θέλει ΟΛΟΥΣ δίπλα της! 
Ελάτε να αποδείξουμε ότι η Αλεξανδρούπολη ξέρει να γεμίζει γήπεδα είτε η ομάδα μας παίζει Παρασκευή, είτε Σάββατο, είτε οποιαδήποτε άλλη μέρα και βοηθήσουμε τον Εθνικό να παραμείνει στην κορυφή του Πρωταθλήματος! 
Την Παρασκευή 28/11 στις 20:00, η ομάδα μας θέλει ΟΛΟΥΣ δίπλα της»