Αιφνίδιος θάνατος ηλικιωμένης στην Κομοτηνή, βρέθηκε απο την γειτόνισσα

– Η αλλαγή στη συνήθειά της να κλείνει τα παντζούρια του σπιτιού της βραδινές ώρες ήταν το στοιχείο που έκανε τη γειτόνισσα να ανησυχήσει και να σπεύσει στο σπίτι της.

Νεκρή εντός της οικίας της βρέθηκε χθες Πέμπτη 20 Νοεμβρίου στην Κομοτηνή μία ηλικιωμένη γυναίκα. Μία γειτόνισσα ήταν αυτή που ανακάλυψε το άψυχο σώμα της γυναίκας και κάλεσε σε βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε αστυνομία, ενώ κλήθηκε και ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κηφνίδης, που απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Ειδικότερα διενεργώντας νεκροψία – νεκροτομή διαπίστωσε ότι ο θάνατός της επήλθε από παθολογικά αίτια και συγκεκριμένα λόγω προβλήματος στην καρδιά της.

Το ενδιαφέρον που επέδειξε μία γειτόνισσα είναι ένα κρίσιμο στοιχείο στην υπόθεση του τέλους ενός συνανθρώπου μας, αφού, όπως διαπιστώθηκε γνώριζε καλά τις συνήθειες της φίλης της και νοιαζόταν για εκείνη, αφού η 88χρονη ζούσε μόνη της στην Κομοτηνή, ενώ οι κοντινότεροι συγγενείς της ζούσαν στην Ξάνθη. Η αλλαγή στη συνήθεια της ηλικιωμένης να κλείνει τα παντζούρια του σπιτιού καθημερινά τις βραδινές ώρες ήταν το στοιχείο που έκανε τη γειτόνισσα να ανησυχήσει και να σπεύσει στο σπίτι της. Ειδικότερα νωρίς το πρωί της Πέμπτης η γειτόνισσα είδε τα παντζούρια ανοιχτά και αυτό της φάνηκε περίεργο. Όταν πλησίασε στο σπίτι τότε ανακάλυψε ότι και η κεντρική είσοδος ήταν μισάνοιχτη. Όταν εισήλθε στο εσωτερικό είδε τη φίλη της πεσμένη στο πάτωμα και κάλεσε σε βοήθεια.

Πηγή: http://www.xronos.gr

Η αλλαγή στη συνήθειά της να κλείνει τα παντζούρια του σπιτιού της βραδινές ώρες ήταν το στοιχείο που έκανε τη γειτόνισσα να ανησυχήσει και να σπεύσει στο σπίτι της Νεκρή εντός της οικίας της βρέθηκε χθες Πέμπτη 20 Νοεμβρίου στην Κομοτηνή μία ηλικιωμένη γυναίκα. Μία γειτόνισσα ήταν αυτή που ανακάλυψε το άψυχο σώμα της γυναίκας και κάλεσε σε βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε αστυνομία, ενώ κλήθηκε και ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κηφνίδης, που απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Ειδικότερα διενεργώντας νεκροψία – νεκροτομή διαπίστωσε ότι ο θάνατός της επήλθε από παθολογικά αίτια και συγκεκριμένα λόγω προβλήματος στην καρδιά της. Το ενδιαφέρον που επέδειξε μία γειτόνισσα είναι ένα κρίσιμο στοιχείο στην υπόθεση του τέλους ενός συνανθρώπου μας, αφού, όπως διαπιστώθηκε γνώριζε καλά τις συνήθειες της φίλης της και νοιαζόταν για εκείνη, αφού η 88χρονη ζούσε μόνη της στην Κομοτηνή, ενώ οι κοντινότεροι συγγενείς της ζούσαν στην Ξάνθη. Η αλλαγή στη συνήθεια της ηλικιωμένης να κλείνει τα παντζούρια του σπιτιού καθημερινά τις βραδινές ώρες ήταν το στοιχείο που έκανε τη γειτόνισσα να ανησυχήσει και να σπεύσει στο σπίτι της. Ειδικότερα νωρίς το πρωί της Πέμπτης η γειτόνισσα είδε τα παντζούρια ανοιχτά και αυτό της φάνηκε περίεργο. Όταν πλησίασε στο σπίτι τότε ανακάλυψε ότι και η κεντρική είσοδος ήταν μισάνοιχτη. Όταν εισήλθε στο εσωτερικό είδε τη φίλη της πεσμένη στο πάτωμα και κάλεσε σε βοήθεια.

Πηγή: http://www.xronos.gr/detail.php?ID=95292