Πολύωρο ταξίδι για την ΑΕΚ και γενέθλια στο… λεωφορείο για τον Ελγκέτα

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Λίγο πριν τα μεσάνυχτα αναμενόταν στην Αλεξανδρούπολη το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της αποδεκατισμένης ΑΕΚ των μυρίων προβλημάτων στην πρωτεύουσα του Έβρου, για την τηλεοπτική αναμέτρηση το βράδυ του Σαββάτου με τον Εθνικό.

 

Στις 10.00 το πρωί δόθηκε το ραντεβού στο κλειστό της Γλυφάδας και από εκεί ξεκίνησε το κιτρινόμαυρο πούλμαν για την Αλεξανδρούπολη, αφού προφανώς χρήματα στην (φτωχή πλέον και με μειωμένο κατά το ήμισι μπάτζετ) ΑΕΚ φαίνεται πως δεν υπάρχουν για αεροπορικά εισιτήρια.

Οι κιτρινόμαυροι χρειάζονταν με τις αισιόδοξες εκτιμήσεις να διανύσουν τα 820 χιλιόμετρα σε περίπου 12 ώρες και εύκολα μπορεί να καταλάβει ο καθένας σε τι κατάσταση θα είναι στο ματς, το βράδυ του Σαββάτου, απέναντι σε έναν Εθνικό που διψάει για εκδίκηση, μετά τις περσινές ήττες – αποκλεισμούς σε κύπελλο και λιγκ καπ.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι καθοδόν προς την αγαπημένη του Θράκη (κανείς δεν ξεχνά το πέρασμά του ως παίκτη από την Ορεστιάδα), γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Χόρχε Ελγκέτα. Έκλεισε τα 45 του χρόνια, με τους αθλητές του να του εύχονται τα χρόνια πολλά και τον ίδιο να περιμένει ένα καλό εκτός έδρας αποτέλεσμα!