Απρόσμενη εξέλιξη! Αναστέλλεται η λειτουργία της 7epta7 στην Ελλάδα!!!

Γράφει ο Κώστας Καραγιάννης

–  Βόμβα με απρόβλεπτες προεκτάσεις όχι τόσο για τους παίκτες του στοιχήματος που είχαν επιλέξει την συγκεκριμένη (θρακιώτικων συμφερόντων) εταιρεία αλλά κυρίως για μια σειρά από ομάδες που είχαν κλείσει χορηγικές συμφωνίες μαζί της αποτελεί η ανακοίνωση της αναστολής λειτουργίας του domain 7epta7.gr.

 

Η στοιχηματική εταιρεία 7epta7 από το απόγευμα της 19ης Νοεμβρίου σταμάτησε να προσφέρει τις υπηρεσίες της. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση της εταιρείας, που εμφανίζεται στην κεντρική σελίδα όποιου πληκτρολογήσει την ηλεκτρονική της διεύθυνση, είναι η ακόλουθη:

Αγαπητοί φίλοι – πελάτες,
Η YEZGaming και η 7epta7 διέκοψαν την συνεργασία τους. Επειδή σε όλες τις συνεντεύξεις Τύπου που δώσαμε στην Ελλάδα, τονίζαμε πάντα ότι ένα βασικό μας κριτήριο είναι η νομιμότητα. Σταματάμε προσωρινά την δραστηριότητά μας στην Ελλάδα και εώς ότου δημιουργηθούν ξανά οι προυποθέσεις για νόμιμη λειτουργία στην Ελλάδα. Επίσης θέλουμε να σας πληροφορήσουμε ότι οι εγγραφές – καταθέσεις και τοποθετήσεις στοιχημάτων απενεργοποιήθηκαν προσωρινά.
Για όσους έχουν αξίες στους λογαριασμούς τους, έχουν  φυσικά την  επιλογή να κάνουν αίτημα ανάληψης μέσω του site www.7epta7.gr.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας προτιμήσατε.

Με εκτίμηση,
7epta7 Team