50.000 ευρώ ζητά ο Σολάρι για να επιστρέψει Ελλάδα!

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Ενδιαφέρον του Άρη για τον πρώην παίχτη της Ξάνθης και πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της Super League, Εστεμπάν Σολάρι προκύπτει τις τελευταίες ώρες από διάφορα μέσα, αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης ψάχνει για τον Ιανουάριο τον σέντερ φορ που θα της λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα. Και ένας τέτοιος παίχτης είναι ο Σολάρι…

 

Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης προτάθηκε στον Αρη, αγωνιζόταν από το καλοκαίρι στην κινέζικη Νταλιάν Αερμπιν, στην οποία όμως δεν έκανε τη σαιζόν που επιθυμούσε, με 11 συμμετοχές τις περισσότερες ως αλλαγή και κανένα γκολ, ενώ και η ομάδα του υποβιβάστηκε στις 2 Νοέμβρη στο παιχνίδι με τη Σανγκάι Σενχίν στο οποίο ο Σολάρι αγωνίστηκε ως αλλαγή.

 Ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Άρη Γιώργος Γαλανός θέλει να κανει την καλύτερη επιλογή για την επίθεση της ομάδας, ενώ και παράλληλα να φέρει ένα καλό παίκτη να κάνει και επικοινωνιακό κλικ στον κόσμο των “κιτρίνων”. Όπως έγραψε η Arena press στο σημερινό της φύλλο, ο πρώην παίκτης της Ξάνθης προτάθηκε στον Άρη και φαίνεται να μην έχει κανένα πρόβλημα να επιστρέψει στην Ελλάδα που αγάπησε πολύ και αγωνιστεί στην Γ εθνική, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Οι απαιτήσεις του είναι 50.000 ευρώ για 4 μηνο συμβόλαιο ως το καλοκαίρι.

Εκτός βέβαια από τον Αργεντίνο υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που εξετάζονται, όπως του Καμπάνταη, του Νέτο και όσο πλησιάζει ο Γενάρης η ομάδα θα ασχολείται ακόμα περισσότερο με τα μεταγραφικά θέματα.

Στα αγωνιστικά θέματα του Άρη η ομάδα ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τα Γιαννιτσά στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και ο «πονοκέφαλος» των τελευταίων ωρών για τον Κάμπος, ακούει στο όνομα Μάουρο Πόι που απέκτησε αιμάτωμα στην γάμπα από το παιχνίδι με τον Ακροπόταμο.  Ο Μιχάλης Γιαννίτσης είναι αυτή τη στιγμή ο ένας εκ των δύο κεντρικών αμυντικών του Άρη που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Φερνάντεζ και να αγωνιστεί δίπλα στον Γκόλια, αν και ο Βραζιλιάνος τεχνικός έμεινε εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση και του 17χρονου στόπερ Μαζουλουξή.