Εθελοντική συντήρηση κλειστού προπονητηρίου “Φώτης Κοσμάς” στην Αλεξανδρούπολη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Ο Εθνικός οργανώνει εθελοντική παρέμβαση, συντήρησης και καθαριότητας, του κλειστού προπονητηρίου του Φώτης Κοσμάς, την Κυριακή 16 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί.

Ειδικότερα με σκοπό την μερική συντήρηση και καθαριότητα του κλειστού προπονητηρίου «Μπουλμπουτζή» του σταδίου Φώτης Κοσμάς, ο ΜΓΣ Εθνικός για να προλάβει την χειμερινή περίοδο, αποφάσισε σε συνεργασία με την νεοϊδρυθείσα τράπεζα Εθελοντών του Εθνικού, αλλά και μελών και φίλων του σωματείου, να αναλάβει πρωτοβουλία.

Έτσι την Κυριακή το πρωί στις 10 με ραντεβού το στάδιο Φώτης Κοσμάς, θα επιχειρηθεί μια πρώτη παρέμβαση με εργασίες ευπρεπισμού του χώρου.

Η απαράδεκτη κατάσταση στο κλειστό προπονητήριο του σταδίου Φώτης Κοσμάς που είναι γνωστή σε αθλητές, γονείς και φίλους του στίβου εδώ και χρόνια και η οποία αποκαλύφθηκε στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης από καταγγελίες γονέων σε τοπική εφημερίδα, πρέπει να αλλάξει.

Ο Εβρίτικος σύλλογος προσκαλεί τα μέλη και φίλους του, γονείς και αθλητές, αλλά και εθελοντικούς φορείς που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν να δηλώσουν συμμετοχή, όπως και φορείς και ιδιώτες που μπορούν να στηρίξουν με χορηγία υλικών. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο εθελοντών του Εθνικού στο τηλέφωνο 6978445868.