Το pregame του αγώνα Skoda Ξάνθη – ΟΦΗ (19:30, LIVE ThrakiSportS)

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Οριακή η σημερινή αναμέτρηση της Skoda Ξάνθη που υποδέχεται στα Πηγάδια τον ΟΦΗ. Σε μια αναμέτρηση που ήδη έχει πάρει τον χαρακτήρα του “τελικού” τόσο λόγω της σημασίας που έει για τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας όσο και για την κρισιμότητα για το μέλλον του Ρουμάνου προπονητή της  Skoda. Το παιχνίδι των Πηγαδίων θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Super League (Σαββάτο 8/11, 19:30, ζωντανά τηλεοπτικά από το Novasports και ιντερνετικά από το ThrakiSportS).

 

 

Καθοριστικής σημασίας είναι το παιχνίδι με τον ΟΦΗ για το μέλλον του Ρατζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο της Ξάνθης, όπως αναφέρουν και τα δημοσιεύματα απο την Ρουμανία που τονίζουν οτι σε πιθανό στραβο αποτέλεσμα για την ομάδα της Θράκης ο Ρουμάνος θα αποτελέσει παρελθόν. Πάντως ο Λουτσέσκου μένει συγκεντρωμένος στα αγωνιστικά ζητόντας απο τους παίκτες του να δώσουν απαντήσεις για όσα ακούστηκαν για αυτούς μετά την βαριά ήττα στο Αγρίνιο. Για το ματς με τους Κρητικούς ο Λουτσέσκου δεν μπορέι να υπολογίζει τον Χρήστο Καρυπίδη που απο την προπόνηση της Πέμπτης ένιωσε  ενοχλήσεις και έμεινε εκτός. Αναλυτικά η αποστολή της Ξάνθης αποτελείται απο τους: Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Ρούντι, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Κλέιτον, Φλίσκας, Γούτας, Καπετάνος, Λισγάρας, Ολιβέιρα, Αναστασόπουλος, Ζαρόπουλος και Ράνος.

Ο ΟΦΗ απο την πλευρά του θέλει να πάρει ακόμη ενα θετικό αποτελέσμα στην Θράκη μετά την ισοπαλία στην Κομοτηνή απέναντι στον Πανθρακικό, και στην προσπάθεια της αυτή η ομάδα της Κρήτης θα έχει και τον Γεωργιανό γκολκίπερ Γκιόργκι Λόρια που παρότι καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας δινόταν ως αμφίβολος, ξεπέρασε το πρόβλημα του και τέθηκε στην διάθεση του Τζενάρο Γκατούζο. Ο Ιταλός τεχνικός πήρε μαζί του 18 ποδοσφαιριστές, πιο συγκεκριμένα τους: Λόρια, Αγριμάκης, Στάθης, Μονιάκης, Μιλιάζες, Μειτέ, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Ραζάκ, Μεραμβιασβίλι, Σίσιτς, Πετρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Απόνιο, Ροβίθης και Τζορτζ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Χρήστος Μήτσιος της ΕΠΣ Ηπείρου, με βοηθούς τους Ιορδάνη Δημητριάδη(Κατσοριάς) και Χρήστο Μαγιάννη(Άρτας).

Θυμηθείτε το τελευταίο ρεπορτάζ της Ξάνθης

Θυμηθείτε το τελευταίο ρεπορτάζ του ΟΦΗ

Ποιοί οι διατητητές του αγώνα και ποιό το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Θυμηθείτε την ανακοίνωση των XanthiFans για τα… «γλοιώδη ερπετά»

Θυμηθείτε τα σενάρια των Ρουμάνων για απόλυση του Λουτσέσκου