Κρίσιμες ώρες για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου! Άγνωστο αν θα κατέβει να αγωνιστεί το Σάββατο…

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Τις πιο δύσκολες ώρες του φαίνεται ότι περνά ο περσινός πρωταθλητής της ΕΠΣ Θράκης Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, που είναι ένα βήμα πριν το λουκέτο και την αποχώρηση από το πρωτάθλημα. Όπως έχει επισημάνει εδώ και ένα μήνα το ThrakiSportS, ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας Μεμέτ Μεχμέτ έχει εκφράσει αδυναμία να στηρίξει άλλο οικονομικά το εγχείρημα και έχει ενημερώσει παίκτες και προπονητές ότι εφόσον δεν βρεθεί άμεσα κάποια λύση, τότε το μοιραίο δεν θα αργήσει να επέλθει.

 

Τελικά ένα μήνα μετά από εκείνες τις πληροφορίες και τις δηλώσεις του κ. Μεχμέτ στο ThrakiSportS, η ομάδα εξακολουθεί να υπάρχει, παρά τα προβλήματα, με προσωπικό κόστος και προσπάθεια. Ωστόσο όπως ο ίδιος ο Μεμέτ Μεχμέτ είπε σε νέες δηλώσεις του στο RodopiSports, “το πιο πιθανόν να μην ξαναδούμε τον Μέγα σε αγωνιστικό χώρο για την φετινή περίοδο”. Όπως επανέλαβε, “είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες του στον ιστορικό σύλλογο, όταν όλη η πόλη του Ιάσμου είναι αμέτοχη”.

Το ρεπορτάζ του rodopisports επισημαίνει: “Ο κ. Μεμέτ Μεχμέτ μας ήταν ξεκάθαρος. Το Σάββατο με τα τωρινά δεδομένα ο Ίασμος δεν θα κατέβει να αγωνιστεί απέναντι στον Σπάρτακο και συνάμα θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Α1 ερασιτεχνικής”. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του ThrakiSportS από την ΕΠΣ Θράκης, μέχρι και αργά το απόγευμα δεν είχε υπάρξει κάποια ενημέρωση από την διοίκηση του Ιάσμου για αποχώρηση από το πρωτάθλημα. Για αυτό και η Επιτροπή Διαιτητών προχώρησε κανονικά σε ορισμό τριπλέτας. Κανείς δεν ξέρει ωστόσο τι θα γίνει το πρωί της Παρασκευής ή ακόμα και ανήμερα του αγώνα…