«Ξήλωσαν» τηλεφωνικό θάλαμο του ΟΤΕ στην Αλεξανδρούπολη για να τον πουλήσουν!

Δύο άνδρες, ηλικίας 22 και 38 ετών, συνελήφθησαν προχθές το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, διότι, όπως προέκυψε από τις έρευνες, το μεσημέρι της 24ης Οκτωβρίου, ο 22χρονος αφαίρεσε έναν τηλεφωνικό θάλαμο του ΟΤΕ, που βρισκόταν σε πεζοδρόμιο της πόλης, και ακολούθως τον διέθεσε προς πώληση σε επιχείρηση ανακύκλωσης – περισυλλογής σιδήρου, με προσωρινά υπεύθυνο τον 38χρονο.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν στην παραπάνω επιχείρηση τμήματα του τηλεφωνικού θαλάμου, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του ΟΤΕ.

Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται επίσης ο 29χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κατηγορούμενος για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, ενώ όπως προέκυψε λειτουργούσε την επιχείρηση στερούμενος σχετικής αδείας.

Σημειώνεται ότι και οι τρεις δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για τα ίδια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: www.arouraios.gr