Πρόταση να διεκδικήσει στην Θεσσαλονίκη τον τίτλο του Λιγκ Καπ ο Εθνικός!

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Ο Εθνικός θα βρεθεί για τρίτη σερί χρονιά στο φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ και αντίπαλοι της Εβρίτικης ομάδας θα είναι ο περυσινός νταμπλούχος Ολυμπιακός, ο Παμβοχαΐκός και ο Άρης. Πέρυσι ο Εθνικός έχασε τη χρυσή ευκαιρία να κατακτήσει την κούπα στην έδρα του, κάτι που κατάφερε η ΑΕΚ.

Φέτος η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί την περίοδο των Χριστουγέννων και φημολογούνταν μέχρι πριν από λίγο καιρό ως τόπος διεξαγωγής τα Χανιά. Τα δεδομένα όμώς ίσως αλλάξουν με την υποψηφιοτητα του Άρη και τη διεξαγωγή των αγώνων στη Θεσσαλονίκη.

O πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου είχε συνάντηση με τους παράγοντες των ΤΑΑ των τριών ομάδων που εδρεύουν στην συμπρωτεύουσα (ΠΑΟΚ, Άρη και ΜΕΝΤ). Στο πλαίσιο αυτής συζητήθηκαν οργανωτικά και λειτουργικά θέματα που προβλέπονται στην προκήρυξη του πρωταθλήματος με σκοπό την καλύτερη προβολή της Volley League 2014-15.

Στη συνάντηση οι παράγοντες του Άρη έθεσαν υποψηφιότητα για την ανάληψη του φάιναλ φορ του League Cup 2014-15, αλλά το θέμα θα συζητηθεί στο επόμενο Δ.Σ. ώστε η διοίκηση του Α.Σ. Άρης να μπορέσει να εκτιμήσει τα δεδομένα που υπάρχουν για να διαπιστώσει εάν μπορεί να εκπληρώσει τις οργανωτικές προϋποθέσεις – υποχρεώσεις που προκύπτουν για τον διοργανωτή.