Κάλεσε εσπευσμένα τον Πέτρο Μάνταλο στην Εθνική ο Κλαούντιο Ρανιέρι

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Ο Πέτρος Μάνταλος θα βρίσκεται στην αποστολή της Ελλάδας για τα παιχνίδια με Φινλανδία και Βόρειο Ιρλανδία μετά τον τραυματισμό του Παναγιώτη Κονέ.

O Παναγιώτης Κονέ στάθηκε άτυχος στο παιχνίδι της Ουντινέζε με την Τσεζένα το απόγευμα της Κυριακής. Ο νεαρός διεθνής μέσος αποχώρησε στο 17’ της αναμέτρησης λόγω θλάσης. Όπως είναι φυσικό δεν προλαβαίνει να ξεπεράσει το πρόβλημά του έως τα παιχνίδια της Ελλάδας με τις Φινλανδία και Βόρειο Ιρλανδία.

Αποτέλεσμα αυτού, είναι να κληθεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο Θρακιώτης μεσοεπιθετικός που είχε κάνει το ντεμπούτο του στην πρεμιέρα των προκριματικών απέναντι στη Ρουμανία. Μάλιστα και τότε ο Μάνταλος είχε κληθεί σε δεύτερη φάση από τον Ρανιέρι.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ δεν θα δώσει όπως είναι λογικό το «παρών» στην πρεμιέρα της Football League την Κυριακή όπου η Ένωση φιλοξενείται στην Αχαΐα από τον Παναιγιάλειο.

Οι διεθνείς μας θα συγκεντρωθούν περίπου στις 13:30 το πρωί της Δευτέρας (6/10), ενώ η πρώτη τους προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στις 18:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά με την προπόνηση να είναι ανοιχτή για το κοινό.