Να κρεμάσει τα παπούτσια του αποφάσισε (;) ο Σπύρος Βάλλας

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα αποφάσισε να βάλει ο πρώην αρχηγός της Ξάνθης Σπύρος Βάλλας, που με μια κίνηση – έκπληξη βρέθηκε εκτός ομάδας το περασμένο καλοκαίρι, αν και ήταν εν ενεργεία αρχηγός της.

 

Η πληροφορία προέρχεται από μέσα ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης και δεν έχει διασταυρωθεί. Σύμφωνα όμως με αυτά, ο Βάλλας απέρριψε την τελευταία πρόταση του Άρη να πάει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, λέγοντας ότι για αυτόν έχει τελειώσει το ποδόσφαιρο και θα ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Άρης των χιλίων προβλημάτων επανήλθε εκτός των άλλων περιπτώσεων και σε αυτή του Σπύρου Βάλλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βάλλας μένει πλέον στην Θεσσαλονίκη μόνιμα, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Χαλκιδική και σε αυτό ποντάρει ο Άρης, ώστε να συνεχίσει στο Κλεάνθης Βικελίδης τα επόμενα χρόνια.

Όπως γράφει το pressaris, υπήρξε μάλιστα επικοινωνία του Γιώργου Γαλανού με τον 33χρονο έμπειρο αμυντικό, προκειμένου να ενταχθεί στην κιτρινόμαυρη ομάδα. Ο θεσσαλός αμυντικός τόνισε ωστόσο στον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη ότι: «Ασχολούμαι με επιχειρήσεις, άνοιξα μια δική μου, το ποδόσφαιρο για μένα έχει τελειώσει». 

Ο Ελασσονίτης πρωην αρχηγός της Skoda Ξάνθης, σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, σκεφτόταν μέχρι πρόσφατα να συνεχίσει στη Super League, είχε κάποιες προτάσεις που δεν τελεσφόρησαν και  αφού δε βρέθηκε κάτι καλό, σκέφτηκε πράγματι το ενδεχόμενο με αυτόν τον άδοξο είναι αλήθεια τρόπο να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Δραστηριοποιείται πλέον επιχειρηματικά στο Νέο Μαρμαρα Χαλκιδικής με τον Βεροιώτη πρωην διεθνή Παντελή Καφέ, και διαμένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη από όπου κατάγεται η σύζυγός του και στο γεγονός αυτό ποντάρει ο χρηματοδότης του Άρη Γιώργος Γαλανός, ώστε να αναθεωρήσει την απόφασή του και να ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας των κιτρίνων.

Το αν τελικά αλλάξει γνώμη αναμένεται να φανεί άμεσα… Σίγουρα πάντως ο Σπύρος Βάλλας, που προσέφερε τόσα πολλά στην ομάδα της Ξάνθης και γενικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όχι απλά μπορεί, αλλά σίγουρα έχει να προσφέρει πολλά ακόμα στο άθλημα που τόσο αγαπά…