To pregame του αγώνα Πανθρακικός – Πανιώνιος (18:15, LIVE ThrakiSportS)

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Ο Πανθρακικός φιλοδοξεί το απόγευμα της Κυριακής στο ΔΑΚ Κομοτηνής να πάρει τους πρώτους του τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα, στο δεύτερο παιχνίδι στην έδρα του, αφού στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1.

Αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο (21/9, 18:15, ζωντανή μετάδοση από το ThrakiSportS).  Οι «πράσινοι» της Κομοτηνής μετρούν δύο ισοπαλίες και μία ήττα στις πρώτες τρεις αγωνιστικές και «καίγονται» για το «τρίποντο» απέναντι στον Ιστορικό, ο οποίος έχει το απόλυτο εντός έδρας, αλλά εκτός δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό, σε ένα βέβαια μόνο αγώνα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, τελικά ο Άκης Μάντζιος που θέλει επιτακτικά τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι σε μια ομάδα που αποτελεί το δεύτερο σπίτι του, συμπεριέλαβε και τον Αντώνη Λαδάκη, που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού. O Άκης Μάντζιος θα αναμετρηθεί για τέταρτη φορά εναντίον της μεγάλης του αγάπης, τον Πανιώνιο, μια ομάδα στην οποία και πέρασε τα περισσότερα χρόνια του ως ποδοσφαιριστής (1991-1998, 2001-2003), σήκωσε το κύπελλο, ενώ εκεί έκανε και τα πρώτα του προπονητικά «βήματα». Από την άκρη του πάγκου, πάντως, έχει πολύ καλή προϊστορία απέναντι στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, καθώς μετράει μια νίκη, ως τεχνικός της Κέρκυρας και μια νίκη και μια ισοπαλία, ως προπονητής του Πανθρακικού. Υπάρχει πάντως εντονότατη φημολογία στην πόλη της Κομοτηνής για εξελίξεις στην περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος.

Συνολικά στην αποστολή του Πανθρακικού μετέχουν 19 παίκτες, όπως ανακοινώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου. Χωρίς προβλήματα ανέβηκε στην Θράκη και ο Πανιώνιος, με εξαίρεση την απουσία για λόγους τακτικής του Ταξιάρχη Φούντα.

Την αναμέτρηση του ΔΑΚ Κομοτηνής θα σφυρίξει ο Ηλίας Σπάθας από τον Πειραιά. Πρώτος βοηθός ο Πολυχρόνης Κωσταρας από την Αιτωλακαρνανία, δεύτερος ο Ιωάννης Κοντίζας από τον Πειραιά. Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης της Μακεδονίας τέταρτος και Ηλίας Μαζαράκος από την Άρτα παρατηρητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ