Δείτε από κοντά τους San Antonio Spurs και κερδίστε την τσάντα του NBA!!

Γράφει η ThrakiSportS Web Team

–  Την δυνατότητα να δουν από κοντά τους πρωταθλητές του NBA Σαν Αντόνιο Σπερς και να ζήσουν την μαγεία της παρακολούθησης από κοντά κατά τεκμήριο κορυφαίας ομάδας μπάσκετ στον κόσμο εντελώς δωρεάν, παίρνοντας ως δώρο και την επίσημη τσάντα του NBA, δίνει σε δύο τυχερούς αναγνώστες του το ThrakiSportS.

Παράλληλα, έχοντας εξασφαλίσει μικρό αριιθμό εισιτηρίων για τον μεγάλο αγώνα που θα δώσουν οι Σπερς με την Φενερμπαχτσέ Ούλκερ στην Κωνσταντινούπολη στις 11 Οκτωβρίου, ημέρα Σάββατο, ετοιμάζει διήμερη εκδρομή με γνωστό ταξιδιωτικό πρακτορείο ώστε να μπορέσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να βρεθούν στην μεγάλη γιορτή και να ζήσουν την ξεχωριστή αυτή εμπειρία να δουν από κοντά την ομάδα του Τόνι Πάρκετ, του Τιάγκο Σπλίτερ, του Τιμ Ντάνκαν, του Μανου Τζινόμπιλι και τον άλλων αστέρων απέναντι στους πρωταθλητές Τουρκίας του «δικού μας» Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η αναχώρηση θα γίνει ξημερώματα Σαββάτου (11/10), της ημέρας του αγώνα δηλαδή, με λεωφορείου που θα παραλάβει κόσμο από Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη. Πρωινές ώρες θα περάσουμε τα σύνορα των Κήπων και θα ταξιδέψουμε παράλληλα με την ακτή της Θάλασσας του Μαρμαρά, στην Ανατολική Θράκη. Με την ευκαιρία του ταξιδιού, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία με την άφιξη στην Κωνσταντινούπολη να επισκεφθούν το Αγίασμα της Ζωοδόχου Πηγής (Μπαλουκλή) με τα ψάρια της παράδοσης της Άλωσης και τους τάφους των Πατριαρχών καθώς και τη μεγάλη σκεπαστή αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα 4.000 καταστήματα για ψώνια σε δερμάτινα είδη, αλάβαστρα, είδη δώρων, χρυσαφικά, αντίκες κ.α. Το απόγευμα θα αναχωρήσουν από το ξενοδοχείο για την Φενερμπαχτσέ Ούλκερ Σπορτς Αρένα, για την παρακολούθηση του μεγάλου αγώνα.

Μετά τον αγώνα, το βράδυ, υπάρχει προγραμματισμένη διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο της Κωνσσταντινούπολης και το πρωί της Κυριακής, πριν την επιστροφή στην Θράκη, προγραμματίζεται επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι και στο Αγίασμα της Παναγίας των Βλαχερνών, όπου εψάλει για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ, καθώς και στο «Istanbul Forum», ένα από τα πλέον σύγχρονα εμπορικά κέντρα της Κωνσταντινούπολης, όπου θα υπάρχει χρόνος για ψώνια αλλά και επίσκεψη στον μεγάλο Ενυδρείο όπου εκτίθενται πάνω από 10.000 διαφορετικά ψάρια και θαλασσινά είδη. Η άφιξη στην Ελλάδα αναμένεται νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, με το λεωφορείο να κάνει διαδοχικά στάσεις σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Ξάνθη.

Για να συμμετάσχετε στην εκδρομή του ThrakiSportS για την παρακολούθηση του ευρωπαϊκού αγώνα των πρωταθλητών του NBA Sun Antonio Spurs με αντίπαλο την Φενερμπαχτσέ Ούλκερ να κάνετε like στην σελίδα του ThrakiSportS στο facebook και να μας στείλετε ΑΜΕΣΑ είτε μήνυμα στο facebook είτε μήνυμα στο email thrakisports@yahoo.gr αναφέροντας τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, αριθμό διαβατηρίου ή νέου τύπου ταυτότητας, πόλη από την οποία θα επιβιβαστείτε στο λεωφορείο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας). Το κόστος συμμετοχής στην εκδρομή αναμένεται να κυμανθεί περίπου στα 120 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται στην τιμή το δυσεύρετο εισιτήριο του αγώνα, το κόστος για την διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης, οι μεταφορές με πούλμαν από και προς την Θράκη αλλά και μέσα στην Πόλη καθώς και οι ξεναγήσεις). Το ακριβές ποσό θα καθοριστεί όταν έχουμε ακριβή αριθμό συμμετοχών (όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο αλλά μέχρι τον αριθμό των 40, αφού τόσα εισιτήρια εξασφαλίσσαμε).

Δύο τυχεροί αναγνώστες του ThrakiSportS κατόπιν κλήρωσης θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν αυτήν την εμπειρία εντελώς δωρεάν – και επιπλέον θα κερδίσουν ως δώρο και την επίσημη τσάντα του NBA. Η κλήρωση για τους τυχερούς νικητές θα γίνει μέσα στο λεωφορείο, μεταξύ όσων συμμετέχουν στην εκδρομή.

Ο αριθμός των εισιτηρίων που έχουν εκδοθεί για τον ξεχωριστό αυτό αγώνα είναι μικρός και το ThrakiSportS μετά από επίπονες προσπάθειες κατάφερε να εξασφαλίσει 40 από αυτά για τις ανάγκες των φιλάθλων της Θράκης, ενώ καταβάλουμε προσπάθειες να εξασφαλίσουμε και άλλα (αν και δύσκολο λόγω της τεράστιας ζήτησης αλλά και του κόστους τους). Ήδη πάντως παρατηρείται μεγάλη ζήτηση από συλλόγους  της περιοχής και ακαδημίες μπάσκετ όλης της Βόρειας Ελλάδας που επιθυμούν να ζήσουν την εμπειρία της παρακολούθησης από κοντά των φετινών πρωταθλητών του NBA. Ωστόσο οφείλουμε να ξέρουμε το συντομότερο ακριβή αριθμό όσων θέλουν να ταξιδέψουν το Σαββατοκύριακο 11  και 12 Οκτωβρίου στην πόλη, ώστε να κάνουμε και τις απαραίτητες κρατήσεις.

Σπεύσατε να δηλώσετε συμμετοχή, καθώς θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας…