Μία νίκη και μία ήττα στην Βουλγαρία για την Ορεστιάδα

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός δύο δυνατών φιλικών παιχνιδιών προετοιμασίας που έδωσε η Ορεστιάδα στην Βουλγαρία. Την Παρασκευή στην Σόφια ο ΑΟΟ ηττήθηκε από την τοπική ΤΣΣΚΑ με 3-2 σετ  (25-22, 15-25, 25-22, 18-25, 15-11) ενώ το Σάββατο στην Φιλιππούπολη νίκησε με… 5-0 σετ την Βικτόρια (25-17, 25-16, 25-23, 25-16, 15-11).

Και στους δύο αγώνες ο Κώστας Δεληκώστας χρησιμοποίησε ως βασικούς στην εξάδα τους  Μάαν, Δημητριάδη, Τόμσον, Ριάμπουκα, Ποτολίδης και Ριζόπουλο, λίμπερο τον Κωνσταντινίδη ενώ ως αλλαγές χρησιμοποιήθηκαν οι Δημητριάδης, Καρδαμανίδης, Δημητρούδης, Βλασακίδης, Πεντίδης.

«Για τη χρονική στιγμή που βρισκόμαστε είμαι ευχαριστημένος. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Με την προσθήκη και του Στάνφορντ στα επόμενα φιλικά θα ανεβάσουμε ρυθμό και ταχύτητα», σχολίασε ο προπονητής της ομάδας.

Ο ΑΟΟ συνεχίζει την Τρίτη και την Τετάρτη με δύο νέα φιλικά με την Λουκόιλ Μπουργκάς, όπως είχε αναφέρει το ThrakiSportS, καθώς η βουλγαρική ομάδα θα πάει στην Ορεστιάδα από την Αλεξανδρούπολη μετά την συμμετοχή της στο φιλικό του Εθνικού.