LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής: Πανθρακικός – Πανιώνιος

Μεταδίδει από το ΔΑΚ Κομοτηνής ο  Δημήτρης Μπακιρτζής

– Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS όσα συμβαίνουν στον αγώνα Πανθρακικός – Πανιώνιος για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super league. O Δημήτρης Μπακιρτζής είναι στο ΔΑΚ Κομοτηνής και μεταδίδει…

Καλησπέρα. Ο Πανθρακικός αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο και οι «πράσινοι» της Κομοτηνής, που μετρούν δύο ισοπαλίες και μία ήττα στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, καίγονται για το «τρίποντο» απέναντι στον Ιστορικό, ο οποίος έχει το απόλυτο εντός έδρας, αλλά εκτός δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό, σε ένα βέβαια μόνο αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PRE GAME ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Ωρα 17:37 Έκπληξη στον Πανθρακικό ο Ντανιελ Φερνάντεζ είνα όχι μόνοι εκτός ενδεκάδας αλλά και εκτός αποστολής για τη σημερινή αναμέτρηση.

Ωρα 17:45 Η 11άδα του Πανθρακικού: Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Γκιγέρμο, Μεχία, Τζάνης, Κάσες, Σερφά, Εμπό, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Ιγκόρ. Στον πάγκο για τον Άκη Μάντζιο είναι οι Αθανασιάδης, Ντιγκινί, Αράμπα, Τσουμάνης, Χρήστου, Λαδάκης, Χασομέρης.

Ωρα 17:48 Η 11άδα του Πανιωνίου: Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Μπουμάλ, Γιάννου, Σιώπης, Χατζηϊσαΐας, Κολοβός, Αργυρόπουλος, Ιμπαγάσα. Στο πάγκο του Πανιωνίου για το Δημήτρη Τερεζόπουλο βρίσκονται στη διάθεσή του και οι Παπαδόπουλος, Σμυρλής, Μπούζας, Γκέζος, Μασούρας, Φουρλάνος, Πάνος.

Ωρα 17:55 Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Ηλίας Σπάθας από τον Σύνδεσμο Πειραιά.Βοηθοί του είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς, Ιωάννης Κοντιζάς των Συνδέσμων Αιτωλοακαρνανίας και Πειραιά, αντίστοιχα.

Ώρα 18:01 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Σπάθας του συνδέσμου Πειραιά, με βοηθούς τον Κωσταρά από την Αιτολοακαρνανία και τον Κοντιζά από τον Πειραιά, ενώ τέταρτος είναι ο Ζαχαριάδης από το σύνδεσμο Μακεδονίας.

Ώρα 18:07 Συνεφιασμένος ο καιρός στην Κομοτηνή, με κάποιες ψιχάλες να κάνουν αραιά και που την εμφάνισή τους. Πάντώς ο κόσμος συνεχίζει να προσέρχεται στο γήπεδο και υπολογίζεται περίπου στους 1700.

Ώρα 18:11 Οι δύο ομάδες κάνουν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο και σε λίγα λεπτά αναμένεται η έναρξη του αγώνα.

1′ Έναρξη του αγώνα

10′ Ωραία προσπάθεια του Μπαϊκαρά από τα δεξιά, θα κάνει συρτή σέντρα στο ύψος του ημικύκλιου, η μπάλα θα φτάσει στον Πέρεζ το σουτ του οποίου θα κοντράρει και θα περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γιαννακόπουλου με τον Πανθρακικό να κερδίζει το πρώτο κόρνερ της αναμέτρησης.

22′ Πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι για τον Χατζηισαΐα του Πανιωνίου.

23′ Κίτρινη κάρτα και για τον Πανθρακικό σε μαρκάρισμα του Παπαγεωργίου πάνω στον Σιώπη.

29′ Ο Μεχία πέφτει μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης θα δώσει φάουλ σε μία φάση που έγινε οριακά στο ύψος της μεγάλης περιοχής και θα χρειαστεί να δούμε ξανά καθώς αν ήταν και πάνω στη γραμμή ο διαιτητής θα έπρεπε να δώσει πέναλτι.

36′ Η μπάλα θα φτάσει στον Πέρεζ στο αριστερό άκρο της μεγάλης περιοχής, αυτός θα σουτάρει όμως το σουτ που θα επιχηρήσει θα κοντράρει πάλι και θα καταλήξει σε κόρνερ.

37′ Το κόρνερ που κέρδισε ο Πανθρακικός το εκτελεί ο Τζάνης, η μπάλα θα φτάσει στο ύψος της μικρής περιοχής στον Έμποου που θα πιάσει την κεφαλιά, η μπάλα όμως θα καταλήξει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γιαννακόπουλου.

43′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζάνη, η μπάλα στην αγκαλιά του Γιαννακόπουλου.

45′ Δύο τα λεπτά των καθυστερήσεων στο πρώτο ημίχρονο.

45+2′ Τέλος του πρώτου ημιρόνου. Μετά το δεκάλεπτο ο Πανθρακικός ήταν καλύτερος, προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες χωρίς όμως κάτι το ιδιαίτερο σε ένα πολύ κακό παιχνίδι με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες και με τον Πανιώνιο να μην απειλεί καθόλου στα πρώτα 45 λεπτά. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Πανθρακικός – Πανιώνιος 0-0.

46′ Έναρξη του δευτερου ημιχρόνου. Πρώτη αλλαγή για τον Πανθρακικό με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Ντιγκινί περνάει στη θέση του Πέρεζ. Με την αλλαγή ο Άκης Μάντζιος αλλάζει και το σύστημα της ομάδας από 3-5-2 σε 4-4-1-1, με τον Κάσες να γίνεται δεύτερος επιθετικός δίπλα στον Ιγκόρ.

49′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Τζάνη, η μπάλα κοντράρει πάνω στους παίκτες του ει ψΠανιωνίου και καταλήγει κόρνερ.

50′ Κίτρινη κάρτα για τον Σιώπη.

52′ Ωραία προσπάθεια του Ντιγκινί έξω από τη μεγάλη περιοχή, θα σουτάρει όμως άστοχα με την μπάλα να καταλήγει ψηλά πάνω από την εστία του Πανιωνίου.

57′ Ο Χατζηισαΐας ανατρέπει μέσα στη μεγάλη περιοχή τον Κάσες, με τον Σπάθα να δείχνει κατευθείαν το σημείο του πέναλτι, ενώ θα δείξει και την δεύτερη κίτρινη στον παίκτη του Πανιωνίου, ο οποίος αποβάλεται από την αναμέτρηση.

59′ Γκοοοοοολ για τον Πανθρακικό!!!! Ο Ιγκόρ ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι και ανοίγει το σκορ. Πανθρακικός – Πανιώνιος 1-0.

60′ Πρώτη αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Γκέζος θα πάρει τη θέση του Ιμπαγάσα.

62′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό να διπλασιάσει τα τέρματα του. Ο Έμποου θα πιάσει την κεφαλιά, θα απομακρίνει όμως πάνω στη γραμμή ο Αργυρόπουλος.

67′ Δεύτερη αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Λαδάκης στη θέση του Τζάνη.

68′ Σουτ του Κάσες από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα θα κοντράρει και θα καταλήξει κόρνερ.

69′ Κίτρινη κάρτα για τον Κάσες.

71′ Πρώτη καλή στιγμή για τον Πανιώνιο στο παιχνίδι. Ο Μπουμάλ θα σουτάρει έξω από τη μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να περνάει άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πασχαλάκη. Παράλληλα έχει ξεκινήσει η βοχή εδώ στην Κομοτηνή.

75′ Πολύ ωραία προσπάθεια από τον Ντιγκινί που πέρασε αρκετούς παίκτες του Πανιωνίου, θα σουτάρει μέσα από τη μεγάλη περιοχή όμως ο Γιαννακόπουλος θα απομακρίνει σε κόρνερ.

77′  Και εγέννετο μπλακ άουτ!! Επεσαν τα φώτα!!!

79′  Απόλυτο σκοτάδι στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Λογικά θα ανάψουν γεννήτριες, αλλά ένα δεκάλεπτο θα το φάμε. Και πάνω που θα έκανε αλλαγή ο Μάντζιος τον Κάσες με τον Χασομέρη.

84′  Σιγά σιγά θα αρχίσει να επανέρχεται το ρεύμα μας λένε, ενώ βρέχει και αρκετά έντονα

88′  Ξαναρχίζει το παιχνίδι μετά από δεκάλεπτη σχεδόν διακοπή

90′  Δεκατρία λεπτά οι καθυστερήσεις του αγώνα. Τα δέκα, ίσως και έντεκα, λόγω της διακοπής ρεύματος.

90+6′  Ετοιμάζει τρίτη και τελευταία αλλαγή ο Πανιώνιος.

90+13′  Τέλος του επεισοδιακού έτσι όπως εξελίχθηκε αυτού αγώνα. Πρώτη νίκη για τον Πανθρακικό στο φετινό πρωτάθλημα με νίκη 1-0 με το πέναλτι του Ιγκορ. Τελικό αποτέλεσμα: Πανθρακικός – Πανιώνιος 1-0

Μείνετε συντονισμένοι, ακολουθεί πλήρες και αναλυτικό ρεπορτάζ…