Διακρίσεις για τους αθλητές πινγκ πονγκ του Εθνικού στο τουρνουά της Ελευσίνας

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Ξεκίνημα με υποσχέσεις για τους μικρούς αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο 1ο αξιολογημένο τουρνουά της ομοσπονδίας πινγκ πονγκ για το 2014-2015, στη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Ελευσίνας, με τον συναγωνισμό στις κατηγορίες να είναι πολύ δυνατός, καθώς συμμετείχαν όλα τα μεγάλα ονόματα. 

Η παγκορασίδα Θεοδώρα Βασιλειάδου, με πέντε νίκες έφτασε στην 5η θέση, όπως και ο παμπαίδας αθλητής του Εθνικού, Ιωάννης – Αρσένιος Παπαδόπουλος, σημείωσε επίσης πέντε νίκες φτάνοντας στην 5η θέση, (μεταξύ τριάντα αθλητών). Έτσι με μία μόνο ήττα σταματήσαν και οι δύο αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, στην 5η θέση, αφήνοντας όμως άριστες εντυπώσεις για μελλοντικές εμφανίσεις.

Στο 1ο Ανοιχτό Τουρνουά Πινγκ-Πονγκ της Ελευσίνας (ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ 2014) έλαβαν μέρος 138 αθλητές και αθλήτριες κυρίως από την Νότια Ελλάδα.

Η διοίκηση και οι προπονητές του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης έδωσαν συγχαρητήρια και στους δύο αθλητές, στους οποίους ευχήθηκαν υγεία και νίκες για την αγωνιστική σεζόν 2014-2015.

Αξίζει να επισημανθεί πως οι εγγραφές ξεκίνησαν για τους μικρούς φίλους του αθλήματος στο Γυμναστήριο της Ζαριφείου Ακαδημίας κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 18:00.