ΕΠΣ Θράκης: Την προσεχή εβδομάδα η κλήρωση πρωταθλημάτων και κυπέλλου

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Την προσεχή εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του κυπέλλου αλλά και των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Θράκης. Συγκεκριμένα, όπως αποφασίστηκε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης, που επικύρωσε και τις συμμετοχές, θα γίνει την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου.

 

Όπως είναι γνωστό, μετά την μείωση των ομάδων λόγω της οικονομικής κρίσης, η διοίκηση της ΕΠΣ αποφάσισε αντί για τέσσερις κατηγορίες (Α1, Α2, Β, Γ) να υπάρχουν τρεις. Καταργήθηκε κατά συνέπεια η Γ’ Κατηγορία.

Η Α1 Ερασιτεχνική θα διεξαχθεί με 11 ομάδες αντί 12 καθώς η Βιστωνίδα Κοπτερού δήλωσε αδυναμία παρότι πέρυσι πέτυχε τον προβιβασμό της και δεν βρέθηκε ομάδα να την αντικαταστήσει. Η Α2 θα διεξαχθεί με 12 ομάδες ενώ στην Β’ Ερασιτεχνική θα μετέχουν 15 ομάδες και το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί χωρίς πλέι οφ.

Το πρωτάθλημα στην Α1 Κατηγορία θα ξεκινήσει το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου ενώ στις Α2 και Β’ το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Σεπτεμβρίου. Ήδη όμως από το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Σεπτεμβρίου θα υπάρχει αγωνιστική δράση με το κύπελλο της ΕΠΣ Θράκης.

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ