Διαγωνισμός: Κάντε like, απαντήστε και κερδίστε δύο διαρκείας του Πανθρακικού

Το πρωτάθλημα της Super League αρχίζει και το ThrakiSportS προσφέρει στους φίλους του Πανθρακικού την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά από κοντά όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας τους, καθώς εξασφάλισε και δωρίζει σε δύο αναγνώστες του από ένα εισιτήριο διαρκείας για την σεζόν 2014-2015.

Για να διεκδικήσετε το δικό σας εισιτήριο διαρκείας πρέπει απαραίτητα να είστε μέλος της οικογένειας του ThrakiSportS, να είστε δηλαδή ανάμεσα σε αυτούς που έχουν κάνει like στην σελίδα του ThrakiSportS στο facebook. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ο πιο εύκολος τρόπος είναι να σπεύσετε στο πάνω δεξιά μέρος της κεντρικής σελίδας του ThrakiSportS, στην ένδειξη “facebook” και φυσικά να πατήσετε like έχοντας ενεργοποιημένο τον λογαριασμό σας.

Εφόσον το έχετε κάνει αυτό, για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό οφείλετε να αποστείλετε μήνυμα στο γκρουπ του ThrakiSportS στο facebook (εκεί που έχετε κάνει like δηλαδή) όπου με την ένδειξη “ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ” θα πρέπει να απαντήσετε σε τρία απλά ερωτήματα.

Α.  Πριν πόσα χρόνια αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Πανθρακικός με αυτό το όνομα σε εθνικό πρωτάθλημα και ποιο;
Β.  Ποιος είναι ο μοναδικός τίτλος που έχει κατακτήσει ο προπονητής της ομάδας Άκης Μάντζιος, πότε και με ποια ομάδα;
Γ.  Αναφέρατε τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές του φετινού ρόστερ του Πανθρακικού που προωθήθηκαν από την ομάδα Κ20.

Όσοι έχουν κάνει like και απαντήσουν σωστά και στις τρεις ερωτήσεις μέχρι και τις 10 το πρωί της Παρασκευής 29 Αυγούστου, μπαίνουν σε κλήρωση για τα δύο εισιτήρια διαρκείας (αφορούν την Θύρα 2), η οποία θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά, παραμονή του πρώτου εντός έδρας αγώνα της χρονιάς με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ώστε να υπάρχει χρόνος να τα παραλάβουν και να παρακολουθήσουν από κοντά αυτό το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι. Σπεύσατε… 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here