Το μεσημέρι η κηδεία του Σπύρου Καραουλάνη… «Βροχή» τα συλλυπητήρια

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ξαφνικός θάνατος του Σπύρου Καραουλάνη σε ηλικία μόλις 35 ετών επέφερε θλίψη σε όλους τους ανθρώπους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης, που έσπευσαν έστω με ανακοινώσεις σε διαδικτυακά μέσα αλλά και με τηλέφωνα σε συγγενικά πρόσωπα να εκδηλώσουν την στήριξη τους στην οικογένειά του και να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους.

Η κηδεία του Σπύρου Καραουλάνη θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας στης 12:30 στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, στην Ξάνθη. Ο νεαρός διαιτητής απεβίωσε το απόγευμα του Σαββάτου μετά από καρδιακό επεισόδιο στην Χαλκιδική, όπου με φίλους του πέρναγε μέρος των διακοπών του.

Οι πρώτοι που έσπευσαν να εκφράσουν την θλίψη τους ήταν οι συνάδελφοί του μέσω του αρχιδιαιτητή Μιχάλη Ντάκου, ενώ ακολούθησαν και η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Ξάνθης που ανέβαλε αμέσως όλα τα φιλικά του διημέρου (Κυριακής και Δευτέρας), αλλά και το κάθε μέλος της Ένωσης ξεχωριστά είτε μέσω των προσωπικών τους σελίδων στο facebook είτε επικοινωνώντας με ανθρώπους του στενού κύκλου του άτυχου διαιτητή.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν μέσω των επίσημων σελίδων τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις προσωπικές τους σελίδες πολλές ομάδες του ξανθιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου όπως η Αναγέννηση Θαλασσιάς, ο Άρης Αβάτου, ο Ορφέας Ν. Αμισσού, η Ασπίδα Ξάνθης, ο Αστέρας Μαγικού, ο Εχίνος Σπορ, η Βιστωνίδα, η Μέλισσα, οι Βασίλισσες Θράκης, ο Εθνικός Κιμμερίων, ο Ηρακλής Ν. Ζυγού κ.α.