ΕΠΣ Ξάνθης: Μεταγραφές και φιλικά για τον Άρη Πετεινού

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Σε αρκετές αλλαγές προχώρησε η ομάδα του Άρη Πετεινού που την νέα χρονιά θα παρουσιαστεί στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης με πολύ νεανικό πρόσωπο.

Η ομάδα του Άρη την νέα χρονιά θα έχει στον πάγκο της τον Τάσο Νεοφυτίδη που «ανέβηκε» από της Ακαδημίες, έχοντας πλάι του σε ρόλο γυμναστή αλλά και παίκτη τον Στέφανο Ιγιαννίδη, που παράλληλα θα συνεχίσει να είναι προπονητής στην Ακαδημία του Πετεινού.

Ήδη στον Πετεινό έχουν προχωρήσει σε αρκετές διαφοροποιήσεις μετά της αρκετές αποχωρήσεις από την ομάδα, έτσι αποκτήθηκαν πέντε ποδοσφαιριστές ενώ προωθήθηκαν από την Ακαδημία έξι παιδιά που γεννήθηκαν το 2000.

Η ομάδα του Άρη απέκτησε τους Φώτη Δημητρόγλου από τον Α.ΠΟ.Ξ. , τον Δημήτρη Καρύδη από τον Παύλο Μελά Κουτσού, τον Μπάμπη Τονικίδη από τον Ορφέα 2005, τον Κυριάκο Γκαγκαίδη από τον Ορφέα 2005 και τον Βλαδίμηρο Μπαρσεγιαννίδη από την Δόξα Μυρωδάτου, ενώ θα υπάρξουν και άλλες τις προσεχείς μέρες.

Από πλευράς φιλικών η ομάδα του Πετεινού εν όψει της παρουσίας της στο Κύπελλο θα δώσει δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια μετά την λευκή ισοπαλία με την Δόξα Μυρωδάτου. Αναλυτικά: 

Τετάρτη 20/8 Άρης Πετεινού – Ατρόμητος Χρύσας
Κυριακή 24/8 Απόλλων Ξάνθης – Άρης Πετεινού