Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης που πήγε σε… καμπ ανέργων

Γράφει ο Κουτσοballης

–  Ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες που πέρασαν από την Θράκη αναγκάστηκε πλέον να πάει σε καμπ για… άνεργους ποδοσφαιριστές προκειμένου να κρατηθεί σε καλή κατάσταση και να μπορέσει να βρει ομάδα!

Πρόκειται για τον πρώην γκολκίπερ της Ξάνθης Μίχαελ Γκσπούρνινγκ, ο οποίος φεύγοντας το περασμένο εξάμηνο από την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ όπου αγωνίστηκε, δεν κατάφερε ακόμη να βρει καινούρια ομάδα. Έτσι, ο Αυστριακός τερματοφύλακας δήλωσε συμμετοχή σε καμπ προετοιμασίας ανέργων ποδοσφαιριστών, που γίνεται για πρώτη φορά στην Αυστρία. 

Ένας συνταξιούχος προπονητής, είναι αυτός που το οργανώσει και εκτελεί τις προπονήσεις. Δίδεται έτσι η ευκαιρία σε παίκτες, που δεν έχουν ομάδα, να κάνουν μια υποτυπώδη προετοιμασία και να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση, έτσι ώστε να βρουν ομάδα, κι όταν την βρουν να μην χρειαστεί να ξεκινήσουν από την αρχή!

Αυτή την εποχή στο καμπ συμμετέχουν 10 παίκτες, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι τερματοφύλακας. Μάλιστα, τις επόμενες μέρες δήλωσε πως να συμμετάσχει εκεί και ο Γιούργκεν Μάχο, ένας ακόμα παλιός γνώριμος των ελληνικών γηπέδων, παλιός τερματοφύλακας της ΑΕΚ.

“Στο ποδόσφαιρο πάντα ζεις σε υπερένταση. Εκτός των αλλών, εδώ έχουμε την ευκαιρία να κατεβάσουμε ταχύτητα, να σκεφτούμε, να δούμε τι άλλο μπορεί να έχει το μέλλον. Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο πάντα κάποιοι περισσεύουν. Συχνά κάποιοι γίνονται το θύμα, χωρίς να ξέρουν το γιατί” δήλωσε ο Γκσπούρνινγκ (όπως διαβάζουμε στο http://thessports.gr), ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία, ελπίζοντας να βρει γρήγορα ομάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here