Ξεκινούν οι εγγραφές για το Run Greece της Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Την Τετάρτη 6 Αυγούστου ξεκινούν οι εγγραφές για τους αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων αλλά και τον αγώνα παιδιών του Run Greece Αλεξανδρούπολης, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου στον Φάρο της πόλης.

Ειδικότερα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε μέσω της ιστοσελίδας http://www.run-greece.gr/index.php/component/chronoforms/?chronoform=register_gr_alexandroupoli είτε με την συμπλήρωση της σχετικής έντυπης αίτησης που μπορεί κανείς να προμηθευτεί και στη συνέχεια να καταθέσει στα γραφεία του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Πλατεία Πολυτεχνείου (καθημερινές 10.00 – 13.00 & 18.00 – 20.00).

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014. Όσοι εκ των συμμετεχόντων έχουν υποβάλλει την εγγραφή τους μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου 2014 θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το όνομά τους επάνω στον αριθμό συμμετοχής τους (το νούμερο δηλαδή με το οποίο θα τρέξουν). 

Εγγραφές μετά τις 24 Σεπτεμβρίου θα είναι δυνατές μόνο εάν δεν έχουν συμπληρωθεί τα παρακάτω όρια συμμετοχής και μόνο το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 στο Νέο Νομαρχείο, από όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως το όριο συμμετοχής στον αγώνα είναι 1.700 δρομείς και περιλαμβάνει:

Αγώνας 10χλμ: 400 άτομα

Αγώνας 5χλμ: 800 άτομα

Αγώνας Παιδιών: 500 άτομα

Όσον αφορά τη συμμετοχή στον αγώνα η συμβολική συνδρομή είναι 5 ευρώ για τους αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων. 

Η πληρωμή της συνδρομής αυτής μπορεί να γίνει: 

(α) είτε μέσω πιστωτικής κάρτας στην περίπτωση online εγγραφής,

(β) είτε μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό 993002330000806 (Τράπεζα ALPHA BANK – ΙΒΑΝ: GR7801409930993002330000806)

(γ) είτε με μετρητά κατά την παράδοση της συμπληρωμένης αίτησης εγγραφής.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει το ονοματεπώνυμό σας να αναγράφεται υποχρεωτικά στην αιτιολογία της κατάθεσης, ενώ θα πρέπει να αποστέλλεται άμεσα αντίγραφο της απόδειξης με φαξ ή email στο αρμόδιο γραφείο του ΣΕΓΑΣ (fax: 201 9331152, email: [email protected]).

Αιτήματα ακύρωσης εγγραφής γίνονται δεκτά μόνο κατόπιν έγγραφης ενημέρωσης του αρμόδιου Γραφείου του ΣΕΓΑΣ (με fax ή email) και μόνο μέχρι και δύο εβδομάδες πριν την διεξαγωγή του αγώνα. Μετά την ημερομηνία αυτή κανένα αίτημα ακύρωσης εγγραφής δεν γίνεται δεκτό. Στην περίπτωση έγκυρης ακύρωσης, το ποσό της συνδρομής συμμετοχής επιστρέφεται στον αιτούντα μέσα σε διάστημα ενός μήνα.

Σε περίπτωση που κάνετε online εγγραφή ή δηλώσετε το email σας στην έντυπη αίτηση συμμετοχής που θα συμπληρώσετε, θα λάβετε ηλεκτρονική ενημέρωση τόσο με την επιβεβαίωση της εγγραφής σας, όσο και με τον αριθμό συμμετοχής σας, τρεις μέρες πριν τον αγώνα. Εάν δεν έχετε email ή δεν το δηλώσατε πάνω στην αίτηση συμμετοχής σας, τότε θα μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 στο Νέο Νομαρχείο, από όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τον αριθμό συμμετοχής τους στον αγώνα. 

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής του από το Νεο Νομαρχείο (Κέντρο Εγγραφών) το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014, παραμονή του αγώνα δηλαδή, και ώρα 10.00 – 20.00.  Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής γίνεται είτε με επίδειξη ταυτότητας είτε με επίδειξη του email που έχει λάβει προηγούμενα ο δρομέας (εφόσον έχει δηλώσει διεύθυνση email) και αναφέρει τον αριθμό συμμετοχής του.

Σε περίπτωση που κάποιος δρομέας δεν γνωρίζει εκ των προτέρων τον αριθμό συμμετοχής του, μπορεί είτε να το δει στις online starting lists που θα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, είτε στις καταστάσεις που θα έχουν αναρτηθεί σε ευκρινές σημείο στο Νέο Νομαρχείο.