Πρώτη με αισιοδοξία και πίστη για την πρωταθλήτρια Κ17 της Skoda Ξάνθη!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Την πρώτη τους προπόνηση υπό της οδηγίες του νέου προπονητή της Κ17 της Skoda Ξάνθη Κώστα Τερζανίδη πραγματοποιήθηκαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ανανεωμένης Κ17.

Με τον Κώστα Τερζανίδη στο τιμόνι της ξεκίνησαν οι προπονήσεις για την περσινή πρωταθλήτρια στην ηλικιακή κατηγορία των Κ17 της Σουπερ Λίγκ ομάδα της Skoda Ξάνθη, με αρκετά νέα πρόσωπα σε σχέση με την περσινή ομάδα και αλλαγές σε όλα τα μέτωπα.

Χαρακτηριστικά σε σχέση με το περσινό ρόστερ στην ομάδα έμεινα μόνο 4 παίκτες, ενώ αποκτήθηκαν δέκα παίκτες για να στελεχώσουν την Κ17 της Θρακιώτικης ΠΑΕ, ενώ ανέβηκαν και 12 από την περσινή Κ15 της Ξάνθης. Αναλυτικά το ρόστερ της Κ17 της Ξάνθης:  Κυριαζής Δανδανόπουλος, Κώστας Θεοδωρίδης, Δημήτρης Καλογιάννης του Π., Δημήτρης Μπάτζιος, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Σπύρος Τερζόγλου, Απόστολος Σταυρινάκης, Κωνσταντίνος Δράμπαλης, Γιώργος Φιλιππίδης, Κώστας Σαμπατζής, Αρχιμήδης Κωνσταντινίδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Δοξάκης, Δημήτρης Καλογιάννης του Β. , Χρήστος Κουτσομιχάλης, Λευτέρης Μακρίδης, Εγκέ Μουσά, Δημήτρης Παπάζογλου, Γιώργος Σπυριντόνωφ, Θεοφάνης Τζιβανόπουλος, Θανάσης Τζιτζιφάκος, Φεϊζή Χασάν Ογλού, Χρήστος Πεταλωτής, Χρήστος Σκαρλάτος, Νεόφυτος Σαββίδης, Νικόλαος Σαμπανίδης.

Με το πέρας της προπόνησης στο ThrakiSportS μίλησε ο νέος προπονητής της Κ17 της Ξάνθης Κώστας Τερζανίδης τονίζοντας: « Πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους να έχουμε καλή επιτυχία, μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Έχουμε πολύ δύσκολο έργο γιατί αυτή η ομάδα είναι πρωταθλήτρια, αλλά ξεκινάμε από το μηδέν μια και τα περισσότερα παιδιά είναι καινούργια, αλλά έχω δώσει υπόσχεση στους ιθύνοντες της ομάδας πως είμαι σίγουρος πως θα φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα, μια ανταγωνιστική ομάδα, να έχουμε έτοιμα παιδιά για την Κ20 και την αντρική, θα παλέψουμε για να κάνουμε τα παιδιά ομάδα, να τα κάνουμε να συνειδητοποιήσουν πως βρίσκονται σε μια από της καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Αυτό όχι να λέγεται αλλά και να φαίνεται αλλά και να συμβαίνει στην πράξη και για αυτό θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να τα καταφέρουμε.
Ο προηγούμενος προπονητής της Κ17 Κώστα Μπεδρελής μας έχει αφήσει μια πολύ σημαντική παρακαταθήκη και πάνω σε αυτή θα πρέπει να πατήσουμε και στο ψυχολογικό κομμάτι για να δώσουμε μια μεγάλη ώθηση σε αυτά τα παιδιά. Αυτό ήταν και το πρόβλημα που είχαμε στην προηγούμενη θητεία μου, που και εγώ ήμουν άπειρος, και βλέπαμε ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ και τον Άρη  με επιφυλακτικότητα, αλλά πλέον μιλάμε από άλλη βάση ως πρωταθλητές, και αυτό θέλουμε να περάσουμε στα παιδιά, αν και  το μεγαλύτερο μέρος είναι καινούργια είμαι σίγουρος πως με σκληρή δουλειά και καλή διάθεση θα τα καταφέρουμε.»

Ακολουθεί σε επόμενη ανάρτηση πλήρες φωτορεπορταζ από την πρώτη της Κ17…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here