Δίαυλος της Ξάνθης και με Γιώργο Γεωργιάδη (πέρα από Κοντοέ)

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Δίαυλο της Ξάνθης με τον Γιώργο Γεωργιάδη που φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας της Θράκης αποκαλύπτει η εφημερίδα Metrosport στο φύλλο της Κυριακής.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας της Θεσσαλονίκης, οι Θρακιώτες μετά από το έντονο ενδιαφέρον και τις συζητήσεις με τον Γιάννη Κοντοέ, βρίσκονται σε δίαυλο επικοινωνίας και με τον Γιώργο Γεωργιάδη. Άλλωστε, ο 26χρονος εξτρέμ αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και εξετάζει προτάσεις από αρκετές ομάδες της Super League. Μετά από επιθυμία του Σάκη Τσιώλη, όπως τουλάχιστον επισημαίνεται, ο Γεωργιάδης είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ξάνθη, η οποία εξάλλου κάνει άνοιγμα στους Έλληνες παίκτες την τρέχουσα περίοδο των μεταγραφών”.

Στην εφημερίδα σημειώνεται επίσης ότι για την περίπτωση του Κοντοέ, ο παίκτης αποτελεί μία ξεκάθαρη επιλογή όχι, μόνο για το αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά γιατί μπορεί να δώσει κι άλλες λύσεις. Πέρσι, είχε 26 συμμετοχές με τον Αστέρα Τρίπολης, κάτι που σημαίνει ότι έκανε μία «γεμάτη» χρονιά. Οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Ατρόμητο, Παναιτωλικό και κυπριακές ομάδες να τον «πρεσάρουν».

Στο μεταξύ, το ρεπορτάζ ολοκληρώνεται με την επισήμανση ότι τη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας ολοκλήρωσε η ομάδα. Αυτό έγινε με μία προπόνηση το Σάββατο στα Πηγάδια, όπου άπαντες έδωσαν το «παρών». Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις προθέρμανσης, τεχνικής με μπάλα, τακτικής και τελειώματα φάσεων. Έτσι, οι ακρίτες είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν σήμερα Κυριακή και επανέρχονται στις προπονήσεις από Δευτέρα.