Οι νικητές στους τελικούς Regional Juniors του μπιτς βόλεϊ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ηλίας Μεταξάς

–  Πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο στο Beach Bar Mayo, στην παραλία της Αγίας Παρασκευής στην Αλεξανδρούπολη, οι τελικοί των αναπτυξιακών (Regional Juniors) πρωταθλημάτων μπιτς βόλεϊ 2014 για την Α’ περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για τις κατηγορίες Κ16 (Παίδων – Κορασίδων που έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/1999)  και Κ19 (Νέων – Νεανίδων που έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/1996).

Παρά την μικρή σχετικά, συμμετοχή και τον ευμετάβλητο καιρό, οι αγώνες που διεξήχθησαν είχαν μεγάλο ενδιαφέρον και τους παρακολούθησε πολύς κόσμος και «επώνυμοι» του αθλήματος. Ανάμεσά τους οι Μάριος Γκιούρδας και Σάκης Μουστακίδης, που έκαναν και τις απονομές.

Οι νικητές, που θα εκπροσωπήσουν την Ένωση στους τελικούς των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων στην Πάτρα, είναι κατά κατηγορία, οι παρακάτω:

Κ 16, Παίδων: Μυρος/Τέλιος Γ.
Κ 16, Κορασίδων: Καπουτση/Λογαρα
Κ 19, Νέων: Ανδρεάδης/Τέλιος Κ.
Κ 19, Νεανίδων: Μπαρη/Μαμουγκα
 
Με ανακοίνωσή της η ΕΣΠΕΘΡ ευχαριστεί τον ΑΟ Αμαζόνες Μαΐστρου και τη Γ.Ε.Α. για την ανάληψη της διοργάνωσης, την Lipton Ice Tea, την Gala και το beach bar Mayo” για τις χορηγίες τους, καθώς και τη Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης για την πολύτιμη βοήθεια των μελών της