Video: Παρουσίασε Βέλλιο ο Τόμας Ρατζίνσκι!

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης
   
– Στη Λιρς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Απόστολος Βέλλιος. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη βελγική ομάδα χρέη εκτελεστικού διευθυντή εκτελεί ο γνωστός στο ελληνικό κοινό από το επιτυχημένο πέρασμά του στην Ξάνθη, στη Δύση της μεγάλης καριέρας του Καναδός Τόμας Ρατζίνσκι.

 

Ο 22χρονος Θεσσαλιονικιός επιθετικός συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την βελγική ομάδα, η οποία γίνεται η τέταρτη στην καριέρα του μετά τον Ηρακλή, την Έβερτον και την Μπλάκμπουλ.

Λεπτομέρειες για το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστές, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Λιρς στην κανονική διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος Βελγίου τερμάτισε στην 12η θέση και είναι μια από τις πιο αδύναμες βελγικές ομάδες τα τελευταία χρόνια, αν και πρωταθλήτρια Βελγίου το 1997.

“Πιστεύω ότι το βελγικό πρωτάθλημα θα με βοηθήσει, είναι ένα πρωτάθλημα που βοηθάει τους επιθετικούς”, είπε ο Απόστολος Βέλλιος, που ελπίζει να πετύχει πολλά γκολ και να πάρει μεταγραφή σε καλύτερη ομάδα και καλύτερο πρωτάθλημα…

 

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/VlA-JuRXyxk?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]