Photos: Κλικ από το Διεθνές Τουρνουά Beach Volley Γυναικών στον Bousoula

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ηλίας Μεταξάς

–  Άρωμα από… παγκόσμιες πρωταθλήτριες είχαν την ευκαιρία να πάρουν το Σάββατο στο beach bar Bousoulas της Αλεξανδρούπολης (και θα έχουν και την Κυριακή στους τελικούς) οι φίλοι του μπιτς βόλεϊ. Εκεί διοργανώνεται από τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης το Διεθνές Τουρνουά Αγώνων Επίδειξης Beach Volley Γυναικών με συμμετοχές από Τσεχία, Ρουμανία, Βουλγαρία και φυσικά Ελλάδα.

 

Ανάμεσα στις συμμετέχουσες είναι οι Τσέχες Βόρλοβα και Τρεσνάκοβα, πασίγνωστες σε όλον τον κόσμο του μπιτς βόλεϊ, καθώς πρόκειται για κορυφαίο ζευγάρι με διακρίσεις σε πολλά διεθνή τουρνουά, οι Παυλίνα Ντάτσεβα και Μιλένα Κόστοβα που είναι πρωταθλήτριες Βουλγαρίας κάτω των 22 ετών, οι Αρμεάνου/Μπούσουγιοτς καθώς και το ζευγάρι Αρντελέαν/Κοτς από την Ρουμανία καθώς και τα ελληνικά ζευγάρια Ειρήνη Σφυρίου/Φλώρα Ιωαννίδου, Μικαέλα Σταυροπούλου/Αθανασία Πυριλίδου και Ματίνα Κουρτίδου/Γεωργία Σιρδάρη.

Ήδη στο ταμπλό των οκτώ ομάδων, έχουν διεξαχθεί οκτώ παιχνίδια και συνεχίζονται και ολοκληρώνονται την Κυριακή. Οι αγώνες του Διεθνούς Τουρνουά Επίδειξης Μπιτς Βόλεϊ Γυναικών στον Bousoula ξεκινούν την Κυριακή από τις 12.00 το μεσημέρι και ολοκληρώνονται το απόγευμα με τον μεγάλο τελικό. Δείτε φωτογραφίες για να καταλάβετε τι χάσατε το Σάββατο όσοι δεν πήγατε και γιατί επιβάλλεται να πάτε την Κυριακή…