Απάντηση Χατζημεστή στoν Παπαδημητρίου με… συγνώμη σε Τσιώλη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Με δήλωση που αναρτήθηκε μέσα από το προφίλ του Ορφέα Ξάνθης στο facebook, ο Μπάμπης Χατζημεστής δίνει συνέχεια στο ζήτημα που έχει ανακύψει μετά την αποδέσμευση του ξανθιώτη νεαρού ποδοσφαιριστή Θόδωρου Τορομανίδη από την Skoda Ξάνθη.

Ως γνωστόν, ο κ. Χατζημεστής διαφώνησε και αντέδρασε σφόδρα σε αυτήν την απόφαση, με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα αλλά και μεταξύ των φιλάθλων της Skoda που όπως είναι φυσιολογικό σε τέτοιες περιπτώσεις διχάστηκαν. Στην αρχική του ανακοίνωση (που μπορείτε να θυμηθείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ) ο πρόεδρος του Ορφέα στρέφονταν ευθέως ονομαστικά κατά του Χρήστου Πανόπουλου και του Σάκη Τσιώλη, αφήνοντας υπόνοιες και για άλλο στέλεχος της ομάδας.

Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε, το μεσημέρι ο Γιάννης Παπαδημητρίου, τεχνικός διευθυντής και εδώ και λίγες ημέρες αναβαθμισμένος στην διοικητική πυραμίδα της Ξάνθης σε ρόλο αντιπροέδρου, εξέδωσε ανακοίνωση (την οποία μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ). Σε αυτήν την ανακοίνωση, ο Παπαδημητρίου διευκρίνιζε ότι η ευθύνη για το ζήτημα των αποδεσμεύσεων των τριών νεαρών παικτών βαρύνει αποκλειστικά τον ίδιο και κανέναν άλλον, ενώ πρόσθετε ότι θα κριθεί από την ιστορία για την απόφασή του αυτή.

Κατόπιν αυτών, ο Μπάμπης Χατζημεστής εξέδωσε νέα ανακοίνωση, δίνοντας συνέχεια στο σήριαλ, η οποία έχει ως εξής:

ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ…..ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ!!!!!!!!!!!!ΖΗΤΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΤΣΙΩΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ.ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!!!!!!ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΑΤΖΗΜΕΣΤΗΣ