Ξεκίνησε με επιτυχία το 1ο Camp Αθλητισμού και Πολιτισμού 2014

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Ξεκίνησε με επιτυχία, προσφέροντας τρεις αξέχαστες εβδομάδες γεμάτες Αθλητισμό και Πολιτισμό προσφέρει στους μικρούς του φίλους ο Αθλητικός Σύλλογος “Ολυμπιάδα Κομοτηνής” διοργανώνοντας το 1ο Camp Αθλητισμού και Πολιτισμού 2014!

Το Camp Αθλητισμού και Πολιτισμού, ως ένα καλοκαιρινό “σχολείο” πλήρους ωραρίου, απευθύνεται σε παιδιά του δημοτικού, από 5 ως και 12 ετών και προσφέρει ένα πρόγραμμα σε καθημερινή βάση από Δευτέρα ως Παρασκευή, από τις 08:30 το πρωί ως τις 14:30 το απόγευμα κατά το οποίο τα παιδιά θα βρίσκονται στους χώρους της “Ολυμπιάδας” παρακολουθώντας και συμμετέχοντας σε δραστηριότητες που έχουν ως στόχο την μεταφορά της αθλητικής παιδείας, την μύηση στα αθλήματα αλλά και την πολιτιστική διαπαιδαγώγηση στα παιδιά της Κομοτηνής.

Οι γονείς απλά αφήνουν το παιδί στις 08:30 το πρωί και οι γυμναστές και προπονητές της “Ολυμπιάδας” αναλαμβάνουν δράση μέχρι το πέρας των 6 ωρών του καθημερινού προγράμματος προσφέροντας στα παιδιά μια μοναδική ευκαιρία ώστε:

    Να γνωρίσουν από κοντά πολλά αθλήματα, να εξοικειωθούν μαζί τους και να κάνουν τον αθλητισμό τρόπο ζωής.
    Να ζήσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι στην πόλη, χωρίς να απομακρυνθούν από το σπίτι και τους οικείους τους.
    Να αναπτύξουν ισχυρούς δεσμούς φιλίας με συνομήλικους.
    Να αναπτύξουν την αυτοπεποίθηση, την ατομική πρωτοβουλία και το ήθος τους.
    Να στηριχθεί με αυτό τον τρόπο η οικογένεια ώστε καθόλη την διάρκεια του προγράμματος οι γονείς να μπορούν να ανταποκριθούν στις εργασιακές τους υποχρεώσεις.

Το ενδιαφέρον συμμετοχής ήδη έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία των διοργανωτών ενώ οι εγγραφές ήταν μέχρι και την 25η Ιουνίου. Το κόστος συμμετοχής για κάθε παιδί είναι 40 ευρώ την κάθε εβδομάδα ενώ προσφέρονται ειδικές τιμές για όσα παιδιά παρακολουθήσουν και τις τρεις εβδομάδες αλλά και για αδέρφια που θα συμμετέχουν στο 1o Camp Αθλητισμού και Πολιτισμού μαζί.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με τους υπεύθυνους της “Ολυμπιάδας Κομοτηνής” για περισσότερες πληροφορίες είναι 6980 213745 και 6974 786528.

Το 1ο Camp Αθλητισμού και Πολιτισμού του Αθλητικού Συλλόγου “Ολυμπιάδα Κομοτηνής” διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινοφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού – Παιδείας – Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής.

Για περισσότερες πληροφορίες στο Facebook:

https://www.facebook.com/pages/1ο-camp-Αθλητισμού-και-Πολιτισμού-2014-από-την-Ολυμπιάδα-Κομοτηνής/266259443577363