Έντονο ενδιαφέρον για την 6η Golden NOA Regatta 2014

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Μόλις τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη της 6ης Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Regatta που διοργανώνει ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης με την συνδρομή της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και το ενδιαφέρον έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενη χρονιά.

Ήδη οι δηλωθείσες συμμετοχές σκαφών έχουν ξεπεράσει τις 130 προερχόμενες από 8 χώρες (Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία, Γερμανία, Ελβετία, Κουβέιτ και Ελλάδα), ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται και νέες συμμετοχές από περισσότερες χώρες.

Το υψηλό ενδιαφέρον σε συνδυασμό με το επίπεδο των αθλητών που πρόκειται να συμμετάσχουν στην Regatta, πολλοί εκ των οποίων ανήκουν στις αντίστοιχες εθνικές τους ομάδες, καταδεικνύει με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο την διεθνή αναγνώριση που έχει επιτύχει η Διεθνής Regatta της Αλεξανδρούπολης και ο διοργανωτής Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης.

Μπαίνοντας στην τελική φάση της προετοιμασίας του αγώνα, ο ΝΟΑ καλεί όλους τους φορείς της περιοχής, τις επιχειρήσεις, αλλά και τον καθένα ξεχωριστά να συνδράμουν στην προσπάθεια. Το ραντεβού στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, στον ΝΟΑ έχει προγραμματιστεί για τις 24 έως 27 Ιουλίου.