Η υποδοχή των ηρώων με αψίδα νερού και… το πάρτι στο Αρακαζού!

Ανταπόκριση από το Αρακαζού: Γιάννης Γιαγκίνης

– Με αψίδα νερού υποδέχτηκαν το αεροπλάνο της ελληνικής αποστολής στο Αρακαζού μετά την επιστροφή από τη Φορταλέσα με την πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ. Πάρτι στο ξενοδοχείο.

 

Σαν ήρωες υποδέχτηκαν στο Αρακαζού την ελληνική αποστολή (φωτο από Globoesporte). Το αεροπλάνο που μετέφερε την ομάδα έφτασε αργά το βράδυ (ξημερώματα ώρα Ελλάδος) στην πόλη-ορμητήριο της Εθνικής σε αυτό το Μουντιάλ και προς έκπληξη της «γαλανόλευκης» δύο πυροσβεστικά οχήματα δημιούργησαν τη γνωστή αψίδα νερού καλωσορίζοντας τους Έλληνες μετά τη μεγάλη πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δεν τελείωσαν, εκεί, ωστόσο, οι εορτασμοί, καθώς θερμή ήταν η υποδοχή στην Εθνική και όταν έφτασε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει, καθώς οι ντόπιοι έχουν «αγκαλιάσει» την ελληνική ομάδα σαν δική τους και αποθέωσαν τους παίκτες του Φερνάντο Σάντος. Οι διεθνείς έδειχναν να το απολαμβάνουν και μάλιστα-σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο Κώστας Μανωλάς και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έπεσαν με τα ρούχα στην πισίνα πάνω στους πανηγυρισμούς. Σύντομα, πάντως, το γλέντι σταμάτησε και οι κατάκοποι διεθνείς πήγαν να ξεκουραστούν, αφού ακολουθεί ο νοκ άουτ αγώνας της Κυριακής με την Κόστα Ρίκα (23:00).

Video: Οι πανηγυρισμοί του Τόρο και των παιχτών της Εθνικής στην επιστροφή για Αρακαζού

Οι δηλώσεις του Βασίλη Τοροσίδη για τη μεγάλη πρόκριση στους 16 του κόσμου!!!

Οι δηλώσεις του Τόρο… στο ντόπινγκ κοντρόλ!!!