Το ποδοσφαιρικό «καμάκι» του Θρακιώτη παραγωγού Χρήστου Ραγκάτση

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Ως γενικός αρχηγός του Κεραυνού Αγγελοχωρίου, ο γνωστός Θρακιώτης (από Αίγειρο Ροδόπης) ραδιοφωνικός παραγωγός της Θεσσαλονίκης Χρήστος Ραγκάτσης και φίλος του ΠΑΟΚ και του Πανθρακικού, βρίσκεται με ένα τηλέφωνο στο χέρι τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να κλείσει ραντεβού με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο «στόχαστρο» του Κεραυνού.

Χτες λοιπόν, μετά και το τέλος της πρωινής του αθλητικής ραδιοφωνικής εκπομπής στο αθλητικό μετρόπολις, ο Ραγκάτσης άνοιξε την ατζέντα με τα τηλέφωνα του και τηλεφώνησε σε πασίγνωστο επιθετικό της Α1 προκειμένου να κλείσει ραντεβού μαζί του να συζητήσουν ίσως ενδεχόμενη συνεργασία.

Μόλις λοιπόν ο Χρήστος Ραγκάτσης σύμφωνα με το epsm24, συστήθηκε τηλεφωνικώς στον ποδοσφαιριστή (fan της εκπομπής του), ο τελευταίος σαστίζοντας αρχικά, άρχισε αυθόρμητα να γελάει… μιας και πριν από λίγο άκουγε την φωνή του «Ράγκα» στο ραδιόφωνο.

Κάποια στιγμή ο Κομοτηναίος δημοσιογράφος θέλοντας να σπάει τον… πάγο και το ξάφνιασμα του παίκτη, πέταξε την απίστευτη ατάκα:         «Τι γελάς ρε μ#@@α;» , με τον ποδοσφαιριστή στην άλλη μεριά της γραμμής να ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Πάντως από ότι φαίνεται, φέτος αναμένεται να έχουμε πολλά story με τον γενικό αρχηγό του Κεραυνού Αγγελοχωρίου Χρήστο Ραγκάτση, ο οποίος αναμφίβολα είναι το πουλέν σχεδόν όλων των ακροατών του αθλητικού σταθμού και όχι μόνο…

Άντε και εις ανώτερα Χρήστο και από το Αγγελοχώρι υπεύθυνος επικοινωνίας και στον Πάνθραξ..