Αποχώρηση με αιχμές του Εμιρζά από την προεδρία της Ελπίδας Σαπών

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Την αποχώρησή του από την προεδρία της Ελπίδας Σαπών ανακοίνωσε ο Ηλίας Εμιρζάς, με εκτενή συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Ελεύθερη Άποψη” και τον Σάκη Καραθανάση. Ο επί διετία πρόεδρος της Ελπίδας μίλησε για όλους και για όλα, αναφέρθηκε στο συνολικό του έργο του στη διοίκηση της ομάδας, στον κόσμο και στην μεγάλη βοήθεια που πρόσφερε στην ομάδα, στη φετινή αγωνιστική πορεία της ομάδας, στα έργα που έγιναν στο γήπεδο, αλλά έκπληξη προκάλεσε η δήλωσή του περί αποχώρησης.

Ο κ. Εμιρζάς αφήνει υπόνοιες για τα υπόλοιπα μέλη – συνεργάτες του στο διοικητικό συμβούλιο της Ελπίδας και δηλώνει χαρακτηριστικά: “κύριος ήρθα και Κύριος φέυγω”, προαναγγέλλοντας ότι θα μιλήσει για όλα αυτά στην γενική συνέλευση της ομάδας στις 21 Ιουνίου.

“Όπως γνωρίζετε για επαγγελματικούς λόγους απουσιάζω από την περιοχή από πέρυσι το καλοκαίρι. Δεκαπέντε μέρες βρίσκομαι εκτός Σαπών και δέκα στις Σάπες. Η συμφωνία που είχαμε κάνει πέρυσι το καλοκαίρι με τους υπόλοιπους της διοίκησης ήταν να παραμείνω και τις ημέρες που θα απουσίαζα να καλυφθεί το κενό μου από αυτούς. Μέχρι ένα σημείο αυτό έγινε αλλά στην συνέχεια δεν είχα την στήριξη που περίμενα. Έτσι νομίζω ότι τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσω”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Εμιρζάς, που στην συνέχεια δηλώνει: “Κύριος ήρθα και Κύριος φεύγω”!

Ακόμα, ο μέχρι και την προσεχή Κυριακή πρόεδρος της δευτεραθλήτριας της ΕΠΣ Θράκης Ελπίδας Σαπών τονίζει: “Υπάρχουν πολλά θέματα στα οποία θα ήθελα να αναφερθώ, αλλά στην παρούσα στιγμή θα ήθελα να σταθώ περισσότερο στα καλά και στον αγώνα που δώσαμε συλλογικά παρά στα στραβά και άσχημα. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πλέον χώρος στην ομάδα για μένα, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, επιφυλάσσομαι όμως για το μέλλον. Θέλω να πω πολλά. Ραντεβού όμως στην γενική συνέλευση της ομάδας στις 21 Ιουνίου στην αίθουσα τελετών του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών”.