Πρόβλεψη FIFA για ισοπαλία στο Ελλάδα – Κολομβία χωρίς τον Τόρο!!!

Αποστολή στο Μπέλο Οριζόντε της Βραζιλίας: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Εθνικής Ομάδας στο Στάδιο Μινεϊράο, με τους Φερνάντο Σάντος, Γιώργο Καραγκούνη και Γιώργο Μήτρογλου αμέσως μετά στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του αγώνα με την Κολομβία, να εμφανίζονται αισιόδοξοι για την παρουσία της Ελλάδας στο Μουντιάλ. 

Αυτό ωστόσο που μας προκάλεσε εντύπωση είναι η πρόβλεψη της στατιστικής υπηρεσίας της FIFA για το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, όπως εμφανίστηκε στις δημοσιογραφικές οθόνες κατά την διάρκεια της προπόνησης της Εθνικής Ομάδας. Βλέπετε, η παραμονή του αγώνα αποτελεί πρόβα τζενεράλε και για αυτούς και καθώς μιλούσαμε με κάποιους εθελοντές, διαπιστώσαμε στις οθόνες τους να εμφανίζεται ότι το Ελλάδα – Κολομβία όχι μόνο έχει διεξαχθεί, αλλά και έχει λήξει!

Λοιπόν, για να μην σας κρατάμε σε αγωνία. Σύμφωνα με όσα εμφανίστηκαν στο τελικό τεστ στις οθόνες των δημοσιογραφικών θεωρείων, Ελλάδα και Κολομβία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Προηγήθηκε η Κολομβία με γκολ του Κιντέρο με πέναλτι στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης. Στο ίδιο λεπτό εμφανίζεται να έχει φάει κόκκινη κάρτα ο Βαγγέλης Μόρας, που προφανώς μάλλον ήταν βάσει του τεστ της στατιστικής ο παίκτης που υπέπεσε στο πέναλτι.

Η Εθνική Ομάδα φέρεται να ισοφάρισε στο 47ο λεπτό με τον Κώστα Μήτρογλου. Κατά τα άλλα, μας έκανε εντύπωση ότι στον αγώνα, σύμφωνα πάντα με αυτό το τεστ της στατιστικής υπηρεσίας της FIFA, δεν εμφανίζεται να αγωνίζεται ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος προφανώς για το εικονικό αυτό παιχνίδι έμεινε στον πάγκο ή ακόμα και εκτός αποστολής. Κάτι που ασφαλώς δεν… παίζει (εκτός απροόπτου βέβαια)  για τον κανονικό αγώνα.

Οι ενδεκάδες του αγώνα, σύμφωνα με την κάρτα που εμφάνισε η στατιστική υπηρεσία της FIFA:

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Μοντραγκον, Αρίας, Γκουαρίν, Ιμπάρμπο, Μπαλάντα, Μπάκα, Μεχία, Κιντέρος, Μαρτίνεζ, Βαλντέζ, Σάντσες (46′ Ράμος).

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Μανιάτης, Τζαβέλλας, Μανωλάς, Μόρας, Τζιόλης, Σαμαράς, Κονέ, Μήτρογλου, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης (46′ Καραγκούνης).