ΕΠΣ Θράκης: Συνεργασία με Καλαϊτζίδη και… ΑΕΚ ανακοίνωση η ΠΑΕ Ποντίων

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Μετά από πολλές σκέψεις και διερευνητικές προτάσεις, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ποντίων Μιχάλης Κακουλίδης πήρε την μεγάλη απόφαση να παραδώσει τα κλειδιά της ποδοσφαιρικής λειτουργίας του ιστορικού συλλόγου στον Αλέξη Καλαϊτζίδη, ο οποίος υπήρξε τερματοφύλακας με πολλές ανόδους και επιτυχίες με ομάδες όπως ο Πλατανιάς, η Καλλονή, ο Αιολικός, η Ζάκυνθος, η Πρέβεζα και πολλές άλλες σε μεγάλες κατηγορίες.

 Η ανακοίνωση έγινε μέσω του facebook και συνοδεύεται από την αναφορά ότι “η παρουσία του στον πάγκο δημιουργεί αίσθηση και μεγάλες προσδοκίες”.

Όπως ενημερώνει η ΠΑΕ Ποντίων, “ξεκινάμε την ανασύσταση του τμήματος με προσθήκες ποδοσφαιριστών (νεαρων) και αναδιοργάνωση των εγκαταστάσεων για τις προπονήσεις και τους αγώνες”.

Ο Μιχάλης Κακουλίδης θα συνεχίσει από την προεδρική θέση να έχει την ευθύνη της διοικητικής οργάνωσης με πρωταρχικό στόχο την επίσημη συνεργασία με την ΑΕΚ, η οποία έχει πάρει τον δρόμο της.

Δεύτερος στόχος είναι κατά την επίσημη έναρξη της σεζόν, στις 9 Αυγούστου, να δοθεί πανηγυρικό κλίμα στο Θρυλόριο με ποντιακό ξεφάντωμα με τους καλλιτέχνες Γιώργο Ορφανίδη και Αντώνη Νικηφορίδη. Παράλληλα, την ημέρα εκείνη θα γίνουν  τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του Πόντιου Πολεμαρχη μέσα στο γήπεδο του Θρυλορίου, καθώς όπως τονίζει η ομάδα “σε ολόκληρο το νομό Ροδόπης δεν υπάρχει ένα ηρώο-μνημείο αφιερωμένο στην γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού”.