Τέλος ο προπονητής των επιτυχιών από τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

Αν ένα όνομα σας έρχεται στο μυαλό όταν μιλάμε για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου αυτό είναι ο Γιώργος Δίγκας. Το όνομα του κ. Δίγκα είναι συνδυασμένο τα τελευταία χρόνια με την ομάδα του Ιάσμου όμως τα ωραία πράγματα έχουν και το τέλος τους. Είναι πια γεγονός ο Γιώργος Δίγκας αποτελεί παρελθόν από τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.

 

Έπειτα από τρία ποδοσφαιρικά έτη γεμάτα επιτυχία ο πολύπειρος τεχνικός αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Μέγα Αλέξανδρο. Όλο το διάστημα της παραμονής του γέμισε τον ιστορικό σύλλογο με επιτυχίες. Ανέλαβε την ομάδα σε δύσκολη περίοδο και κατάφερε στα αυτά τα χρόνια να ξανακουστεί το όνομα του Μέγα πέρα και από την Θράκη. Τρεις χρονιές τρία πρωταθλήματα αλλά και ένα κύπελλό.

Μπορεί το μόνο που έλειπε από την συλλογή του έμπειρου τεχνικού να είναι η άνοδος στην Γ’ Εθνική, ίσως και οι 2 συνεχείς αποτυχίες να έπαιξαν ρόλο στην απόφαση αυτή, ωστόσο κανείς δε νομίζουμε ότι του καταλογίζει ευθύνες γι’ αυτό.

Από την δικιά μας πλευρά πιστεύουμε πως θα ήταν άδικο να μην τον δούμε στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής, αφού και μόνο το όνομα του έχει γίνει συνώνυμο με τίτλους και πολλές επιτυχίες. Σίγουρα το κεφάλαιο Μέγας Αλέξανδρος Ιασμου αυτή την στιγμή έχει κλείσει προς το παρόν, αλλά ένα είναι σίγουρό ότι και η νέα του ομάδα θα κάνει πρωταθλητισμό.