Ο Τόρο έλαβε το άλμπουμ της Panini! Οι νικητές των διαγωνισμών ThrakiSportS

Ο Βασίλης Τοροσίδης, οι υπόλοιποι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας και ο Φερνάντο Σάντος δέχθηκαν ένα πρωτότυπο δώρο, αφού παρέλαβαν το άλμπουμ της Panini για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας! 

 

Τα αυτοκόλλητα Panini αποτελούν μια… στάνταρ δραστηριότητα για αρκετό κόσμο πριν από τις μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις. Για τους παίκτες της Εθνικής έχουν ξεχωριστή αξία, αφού βλέπουν τα πρόσωπά τους στις θέσεις των ποδοσφαιρικών ηρώων που συνήθιζαν να κολλούν στο άλμπουμ όταν ήταν μικροί.

Οι άνθρωποι της εταιρείας “Πήγασος” που έχει την αποκλειστική ευθύνη για την εισαγωγή και διανομή στην Ελλάδα της αγαπημένης μας συνήθειας, πήγαν στην προπόνηση της Ελλάδας και έκαναν δώρο στους παίκτες της «γαλανόλευκης» και στον Φερνάντο Σάντος το άλμπουμ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, γεγονός που προκάλεσε μόνο χαμόγελα και νοσταλγία!

Ανάμεσα σε αυτούς που έλαβαν το ξεχωριστό αυτό δώρο είναι και ο Βασίλης Τοροσίδης, για χάρη του οποίου αρκετοί θρακιώτες βλέπουν με ξεχωριστό ενδιαφέρον το επικείμενο Μουντιάλ και συμμετέχουν στους διαγωνισμούς του ThrakiSportS, που επίσης δίνει σε συνεργασία με την Panini άλμπουμ με όλα τα αυτοκόλλητα για να τα συμπληρώσετε.

 

Συνολικά 181 φίλοι του ThrakiSportSθέλησαν να μπουν στην κλήρωση για τα δύο άλμπουμ του Μουντιάλ και τα τρία της SuperLeague, ενώ άλλοι 64 συμμετείχαν στον διαγωνισμό για το ChampionsLeague.

 

Πάμε να δούμε τους νικητές:

Το ενδιαφέρον είναι ότι κανείς (!!!) δεν προέβλεψε το σκορ 4-1 υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης στην παράταση. Η συντριπτική πλειοψηφία των αναγνωστών του ThrakiSportSέβλεπε νικήτρια την Ατλέτικο. Ωστόσο υπήρξαν τρεις που έφτασαν πολύ κοντά στο να προβλέψουν το σκορ και επιβραβεύονται:

Γιάννης Στεργιούλας, φοιτητής στην Ορεστιάδα, που προέβλεψε σκορ 3-1 υπέρ της Ρεάλ

Πάνος Καρακωστίδης από την Κομοτηνή, που προέβλεψε και αυτός σκορ 3-1 υπέρ της Ρεάλ

Άγγελος Χαραλαμπάκης από την Αλεξανδρούπολη, που προέβλεψε σκορ 3-0 υπέρ της Ρεάλ

 

Στον διαγωνισμό για τα τρία άλμπουμ της SuperLeagueτης περιόδου 2013-2014 οι νικητές, κατόπιν κλήρωσης (στην οποία προτάξαμε τους συμμετέχοντες που έχουν καταγραφεί στα αρχεία του ThrakiSportSότι έχουν συμμετάσχει σε παλιότερους διαγωνισμούς μας) είναι οι:

Γιάννης Τουρτούρας, από την Ξάνθη

Μεχμέτ Χουσεΐν Αβρί, από την Κομοτηνή

Γιάννης Αθανασόπουλος, από την Αθήνα

Τέλος, στον διαγωνισμό για τα δύο άλμπουμ του Μουντιάλ 2014, οι νικητές, κατόπιν κλήρωσης (στην οποία προτάξαμε και πάλι όσους έχουν καταγραφεί στα αρχεία του ThrakiSportS ότι έχουν συμμετάσχει σε παλιότερους διαγωνισμούς μας, ώστε να τους τιμήσουμε για αυτήν την εμπιστοσύνη μας) είναι οι: 

Δημήτρης Ψαλτόπουλος, από το Διδυμότειχο

Δημήτρης Καραολάνης, από την Αλεξανδρούπολη

Όλοι οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς από το ThrakiSportS τις επόμενες ώρες και στην διεύθυνση που έχουν δηλώσει θα τους αποσταλεί τις επόμενες μέρες το δώρο τους. Όσοι δεν τα κατάφεραν, θα έχουν πάντως δεύτερη ευκαιρία με νέους διαγωνισμούς. Αλλά ανεξάρτητα από αυτό, τα αυτοκόλλητα της Panini βρίσκονται στα φακελάκια σε όλα τα περίπτερα και κοστίζει μόλις μισό ευρώ να αγοράσετε ένα από αυτά και να βρείτε μέσα έξι στίκερς, ώστε σιγά σιγά να ολοκληρώσετε την συλλογή σας…