Οι πιθανοί αντίπαλοι του Πανθρακικού στα φιλικά της Πολωνίας

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ο Πανθρακικός θα πραγματοποιήσει την καλοκαιρινή του προετοιμασία σε προπονητικό κέντρο που βρίσκεται περίπου 60 χιλιόμετρα μακριά από την Βαρσοβία και προγραμματίζει φιλικά για τη διάρκεια της προετοιμασίας του στην Πολωνία. 

Η ομάδα της Κομοτηνής θα αντιμετωπίσει πιθανότατα την τοπική Λέγκια Βαρσοβίας, τη Χάποελ Ρανανά από το Ισραήλ και μια ομάδα από την Κύπρο, πιθανότατα την ΑΕ Λεμεσού αν και όλα μπορούν να αλλάξουν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Για αυτό και ο Άκης Μάντζιος, κατά την απολογιστική συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης, απάντησε όταν ρωτήθηκε σχετικά: “Υπάρχουν συζητήσεις για φιλικά, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα. Θα υπάρχουν αρκετές ομάδες στην Πολωνία εκείνο το διάστημα και θα επιδιώξουμε να κάνουμε δυνατά φιλικά. Την επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε καλύτερα για τους αντιπάλους. Η προετοιμασία θα είναι από 22 Ιουλίου έως και 2 Αυγούστου και έπειτα θα χρειαστούμε σίγουρα και άλλα παιχνίδια μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και κάποια από αυτά θέλουμε να γίνουν  στο γήπεδό μας”.