«Δουλειά» σε επίθεση και άμυνα για την Εθνική με Τόρο στους βασικούς

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Τα… ιδιαίτερα μαθήματα τακτικής από τον Φερνάντο Σάντος συνεχίζονται και την Τρίτη (27/5) στις προπονήσεις στον Άγιο Κοσμά.

 

Χωρίς να πέσουν καθόλου οι ρυθμοί στις προπονήσεις της Εθνικής στον Άγιο Κοσμά, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, ο Φερνάντο Σάντος συνεχίσει να δίνει έμφαση σε θέματα τακτικής.

Το πρωί της Τρίτης (27/5) λοιπόν η προπόνηση της Εθνικής περιελάμβανε ασκήσεις τόσο αναφορικά με τον δημιουργικό τομέα όσο και τον ανασταλτικό. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδινε συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του, που είχαν χωριστεί σε δυο γκρουπ που αποτελούνταν από τους μεσοεπιθετικούς και τους σέντερ φορ το ένα και τους ανασταλτικούς μέσους και τους αμυντικούς το άλλο.

Επίσης, ακολούθησε και το καθιερωμένο δίτερμα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να χρησιμοποιεί στην ενδεκάδα των «βασικών» τους Καρνέζη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Τοροσίδη, Χολέμπας, Μανιάτη, Τζιόλη, Κατσουράνη, Σαμαρά, Σαλπιγγίδη και Μήτρογλου.

Τέλος, το πρόγραμμα συνεχίστηκε με απογευματινή προπόνηση στις 17.45, σε πιο χαλαρούς ρυθμούς ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Τρίτη (27/5) είναι η τελευταία ημέρα με διπλή προπόνηση.