Φήμες για Καραγεωργίου στην Καβάλα!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

Σενάρια από τη γειτονική Καβάλα κάνουν λόγο για πρόταση δραστηριοποίησης του… ντόπιου τεχνικού Νίκου Καραγεωργίου, όχι όμως ως προπονητής, αλλά ως μέλος της διοίκησης.

Η τραγική χρονιά για την Καβάλα και την καταιγίδα που λέγεται Βλάσης Τσάκας ολοκληρώθηκε, με τον υποβιβασμό στην Γ’ Εθνική και ήδη τα σενάρια για το “αύριο” δίνουν και παίρνουν. Το πρωην μέλος της Skoda Ξάνθης, Στέλιος Κατρακυλάκης δεν είναι… μυστικό ότι θα εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή στην ομάδα, ψάχνοντας γηγενείς κυρίως ποδοσφαιριστές για τη στελέχωσή της, αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το ποιοι ακούγονται για τη νέα εποχή των “Αργοναυτών”.

Στο τραπέζι σύμφωνα με Καβαλιώτικα μπλόγκ και το thessports έπεσε το όνομα του Καβαλιώτη τεχνικού Νίκου Καραγεωργίου για πρόταση δραστηριοποίησης του, όχι όμως ως προπονητής, αλλά ως σύμβουλος και μέλος της διοίκησης. Κάτι τέτοιο όμως πολύ δύσκολα θα ισχύσει με τον ίδιο να περιμένει κάποια πρόταση από ομάδα της Σούπερ Λίγκας, ώστε να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα.

Αυτό που πάντως δημιουργεί τα περισσότερα ερωτηματικά είναι η περίπτωση του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γόντικα! Σύμφωνα με το xronometro.gr ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Καβάλα Oil A.E» είναι στο πρώτο πλάνο των ανθρώπων του ΑΟΚ για μια πρώτη κουβέντα μαζί του για τα κοινά των “γαλάζιων”.

Οι άνθρωποι του ΑΟΚ τονίζουν ότι θα ήταν πολύ χρήσιμη μια εμπλοκή του Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος εκτός από τις γνωριμίες του στον επιχειρηματικό χώρο έχει αποκτήσει εμπειρία και στο ποδόσφαιρο, μετά την εμπλοκή του στα διοικητικά του Παναθηναϊκού. Μια “μαύρη” περίοδος πάντως για τους πράσινους, με τον ίδιο να αποτελεί το εξιλαστήριο θύμα των οπαδών του Παναθηναϊκού, αν και δεν ήταν αυτός που έφταιγε αποκλειστικά για την τότε κατάσταση στους “πράσινους”…

Πάντως ο ίδιος δε φαίνεται αρχικά θετικός σε κάτι τέτοιο, χωρίς να αποκλείεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να κληθεί να παρευρεθεί σε κάποιο Δ.Σ. της ομάδας ώστε να ακούσει τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη και τον Στέλιο Κατρακυλάκη.