Δηλώσεις Αντωνιάδη και Βλασακίδη μετά την πρώτη νίκη της Ορεστιάδας στα μπαράζ

Αποστολή στη Νέα Πέραμο: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Για την Ορεστιάδα ο αγώνας με το Κολέγιο ήταν σαν τελικός καθώς μια πιθανή δεύτερη απώλεια θα απομάκρυνε πάρα πολύ το όνειρο της ανόδου κι έτσι λογικό ήταν όλοι στο στρατόπεδο της ακριτικής ομάδας να αισθάνονται ανακουφισμένοι από τη νίκη και το τρίποντο.

 

«Καταφέραμε να αντιδράσουμε και αν επιστρέψουμε από τη χθεσινή ήττα. Διαβάσαμε το παιχνίδι του αντιπάλου, παίξαμε καλύτερα και πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια», είπε αρχικά ο τεχνικός του ΑΟΟ Νίκος Αντωνιάδης κι αναφερόμενος στο κυριακάτικο ματς με την ΜΕΝΤ τόνισε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια καλή ομάδα που έχει δείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας συγκομιδή εν όψει του δεύτερου τουρνουά που γίνεται στην Ορεστιάδα».

Ο Δημήτρης Βλασακίδης ήταν μαζί με τον Γιάννη Καρδαμανίδη οι πρώτοι σκόρερ της Ορεστιάδας έχοντας από 13 πόντους με τον πολύπειρο ακραίο να δηλώνει: «Η νίκη για εμάς ήταν μονόδρομος. Όπως δεν απογοητευτήκαμε που χάσαμε το χθεσινό ματς, έτσι και σήμερα δεν χαιρόμαστε τόσο πολύ. Παραμένουμε προσγειωμένοι στον στόχο μας και προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύω ότι το θέλαμε περισσότερο, γιατί αν χάναμε σήμερα θα είχαμε πολύ λίγες ευκαιρίες για την άνοδο. Συγκεντρωθήκαμε, τα δώσαμε όλα και πήραμε το αποτέλεσμα. Πρέπει να δούμε κάθε ματς ξεχωριστά, να δώσουμε τα πάντα, να παλέψουμε για όσους βαθμούς γίνεται ώστε να διεκδικήσουμε την άνοδο».