Τετ α τετ Βρύζα Σαλπιγγίδη

Ανταπόκριση από Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

Ο πρόεδρος μέχρι στιγμής του ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας και o Δημήτρης Σαλπιγγίδη συζήτησαν χθές Παρασκευή για διάφορα θέματα που προέκυψαν μετά το χαμένο τελικό της περασμένης εβδομάδας. Ο διεθνής επιθετικός φαίνεται να είναι ενοχλημένος από τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει αποφασίσει να φύγει από τον ΠΑΟΚ.

Ένα ιδιαίτερα εποικοδομητικό ραντεβού σύμφωνα με το sport24, είχαν την Παρασκευή ο Ζήσης Βρύζας και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πιθανώς νέος τεχνικός διευθυντής στη Θέση του Γερμάν Τσιτσιάκοφ, θέλησε να μιλήσει με το διεθνή επιθετικό μετά απ’ όσα συνέβησαν τις προηγούμενες μέρες και κυρίως μετά από όσα… άκουσε από τους εκπροσώπους των οργανωμένων την περασμένη Δευτέρα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Ο 33χρονος επιθετικός, σαφώς πιο ήρεμος σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, εξήγησε στον Βρύζα ότι θέλει να συνεχίσει να βοηθάει την ομάδα, δεν έχει πρόβλημα να ακούσει και την κριτική των οπαδών, χρειάζεται όμως να νιώθει την προστασία της ΠΑΕ από ακραίες συμπεριφορές.

Άλλωστε τα τέσσερα χρόνια που είναι στην ομάδα έχει αντιμετωπίσει με υπομονή δύσκολες στιγμές, με υβριστικά συνθήματα σε βάρος του. Επιπλέον, ο Σαλπιγγίδης έδειξε ενοχλημένος με… πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας  και τον θέλουν να έχει ήδη αποφασίσει να φύγει από τον ΠΑΟΚ φθάνοντας ακόμα και στο σημείο να μιλούν ακόμα και για μεταγραφή του στη Βασιλεία ή τον Παναθηναϊκό!
Τις προηγούμενες μέρες σαφώς πέρασε δύσκολες στιγμές, πέρασαν πολλά από το μυαλό του, αλλά δεν πήρε καμία απόφαση. Η συζήτηση κατέληξε στην ανάγκη συνολικά η ομάδα να προστατεύεται από τη διοίκηση, όταν η κριτική ξεπερνά τα όρια και ο Σαλπιγγίδης έδειξε έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό αν το επιλέξει ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Τέλος, υπάρχει ενδεχόμενο το Σάββατο ο βραχύσωμος φορ να έχει ραντεβού και με τον Ιβάν Σαββίδη για το ίδιο θέμα.