Τουρνουά μπάσκετ 3on3 από την ΑΕ Κομοτηνής! Πώς θα λάβετε μέρος…

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Τουρνουά μπάσκετ 3on3 διοργανώνει το διήμερο 10 και 11 Μαΐου η ΑΕ Κομοτηνής στο Πανθρακικό Στάδιο της πόλης. Όλες οι λεπτομέρειες και ο τρόπος συμμετοχής.

Μία ιδέα που είχαν καιρό στο μυαλό τους στο τμήμα μπάσκετ της ΑΕ Κομοτηνής παίρνει σάρκα και οστά το διήμερο 10 και 11 Μαΐου, καθώς η ομάδα της Κομοτηνής διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ 3on3. Οι αγώνες του τουρνουά θα διεξαχθούν στο Πανθρακικό Στάδιο της πόλης με την υποστήριξη της ΔΚΕΠΠΑΚ, καθώς το τουρνουά αποτελεί μέρος του επίσημου προγράμματος των Ελευθερίων Θράκης 2014.

Θα υπάρχουν τρεις κατηγορίες που μπορεί να πάρει κανείς μέρος: Το παιδικό, δηλαδή παιδιά που είναι γεννημένα το 1998 και νεώτερα, το εφηβικό, δηλαδή όσοι είναι γεννημένοι τις χρονιές 1996-1997 και το ελεύθερο, δηλαδή όσοι είναι γεννημένοι από το 1995 και πιο πριν. Το κόστος συμμετοχής για κάθε ομάδα είναι 10€.

Οι ομάδες θα χωριστούν σε τριάδες και ο πρώτος κάθε ομίλου θα συνεχίζει στα νοκ άουτ παιχνίδια. Δηλαδή κάθε ομάδα θα δώσει το ελάχιστο δύο αγώνες. Οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων τόσο για το Σάββατο 10 Μαΐου, όσο και για την Κυριακή 11 Μαΐου θα είναι από τις 10:00-15:00 και από τις 17:00-20:00 περίπου. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό μπλουζάκι, ενώ θα υπάρχουν μετάλλια, έπαθλα και πλούσια δώρα στους νικητές.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου θα υπάρχουν DJs που θα διασκεδάζουν τόσο τους αθλητές όσο και τους θεατές. Επίσης τα τμήματα βόλεϊ του συλλόγου θα παρουσιάσουν αγώνες επίδειξης του αθλήματος. Παρόντες στου αγώνες αναμένεται να είναι και γνωστοί αθλητές του μπάσκετ, τα ονόματα των οποίων παραμένουν έκπληξη, ενώ οι υπεύθυνοι του συλλόγου δεν αποκλείουν και άλλες εκπλήξεις.

Συμμετοχή μπορεί να δηλώσει κάποιος με τους εξής τρόπους: Είτε τηλεφωνικά στο 6936192288 (Βασίλης Στοάκης) ή 6945547047 (Σωφρόνης Παπουής), είτε στο email aekomotinisbasketball@gmail.com, είτε στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook που είναι  Α.Ε. Κομοτηνής Βasketball Club.

Το ThrakiSportS ως χορηγός επικοινωνίας ακόμα μίας αθλητικής διοργάνωσης θα προβάλει όλες τις δραστηριότητες του τουρνουά, με συνεχείς αναφορές όσο πλησιάζουμε στην ημέρα διεξαγωγής, αλλά και με αναλυτικά ρεπορτάζ και φωτογραφικά στιγμιότυπα για τα όσα θα συμβούν εκείνο το μπασκετικό διήμερο.