Πανέτοιμοι οι Κύκλωπες για τα μπαράζ ανόδου στην Α2

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Στη μάχη της ανόδου στην Α2 Ανδρών ρίχνονται το Σαββατοκύριακο (03-04/5) οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κιλκίς, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Αρίωνα Πτολεμαϊδας και τον Δία Πολίχνης σε αγώνες μπαράζ.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (3/5, 14.30) η ομάδα της Αλεξανδρούπολης θα αντιμετωπίσει τον Αρίωνα Πτολεμαϊδας και το πρωί της Κυριακής (4/5, 11.00) τον Δία Πολίχνης, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας (4/5, 18.00) θα κοντραριστούν ο Αρίωνας Πτολεμαϊδας και ο Δίας Πολίχνης.

Η ομάδα, που θα κατακτήσει την πρώτη θέση στους αγώνες, θα συμμετάσχει μαζί με την Ασπίδα Ξάνθης, τον Σύλλογο Κωνσταντινουπολιτών Πυλαίας και τον Πρωτέα Αρτας στα δεύτερα μπαράζ ανόδου, τα οποία θα διεξαχθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο (10-11/5), με τους δύο πρώτους να παίρνουν το εισιτήριο της ανόδου στην Α2.

Στο στρατόπεδο των Κυκλώπων υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και μετέπειτα τη συμμετοχή στα δεύτερα μπαράζ ανόδου, ενώ το ευχάριστο για τον προπονητή Χρήστο Ποντισίδη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έχει όλους τους αθλητές του ετοιμοπόλεμους.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης θα αναχωρήσει την Παρασκευή από την πρωτεύουσα του Έβρου για το Κιλκίς, προκειμένου να πραγματοποιήσει μία προπόνηση το βράδυ της ίδιας ημέρας στο κλειστό της μακεδονικής πόλης, αλλά και να είναι άπαντες απόλυτα συγκεντρωμένοι στους αγώνες μπαράζ, όπου παίζονται οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς για τους Κύκλωπες.

Η διοίκηση των Κυκλώπων απευθύνει κάλεσμα στους Αλεξανδρουπολίτες και γενικότερα τους Εβρίτες του Κιλκίς να σταθούν στο πλευρό της ομάδας, προκειμένου να επιτύχει τον στόχο της.