Η ισχύς εν τη ενώσει! Κλείστηκε για απόψε φιλικό ανάμεσα σε Εθνικό και Ορεστιάδα!!!

 

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας προγραμμάτισαν για απόψε (24/4) στις 19.30 στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» της Αλεξανδρούπολης ο  Μ.Γ.Σ.Εθνικός και ο Α.Ο.Ορεστιάδας. Ο Εθνικός προετοιμάζεται για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό που θα ξεκινήσουν την προσεχή Δευτέρα 28 Απριλίου και η Ορεστιάδα για τα μπαράζ ανόδου στην Volley League. 

 

Αυτές είναι στιγμές που πρέπει οι όποιες τοπικές αντιπαλότητες να υποχωρήσουν. Οι Ορεστιαδίτες να στηρίξουν την προσπάθεια του Εθνικού να πετύχει αυτό που δεν κατάφερε ο μεγάλος ΑΟΟ του Νίκου Σαμαρά πριν 15 χρόνια και οι Αλεξανδρουπολίτες να συνειδητοποιήσουν το συμφέρον που θα έχει και ο Εθνικός αν καταφέρει να ανέβει στην Volley League η Ορεστιάδα.

Θα είναι ένα κοντινό ταξίδι και για τους δύο, αλλά πρωτίστως ένα επιπλέον δύσκολο τόσο σε οικονομικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο ταξίδι για όλους τους αντιπάλους τους, που γκρινιάζουν για τα έξοδα που κάνουν επειδή έρχονται μία ή δύο φορές στον Έβρο ενώ ξεχνούν ότι οι Εβρίτες οφείλουν να κάνουν διψήφιο τέτοιο αριθμό για τα εκτός έδρας παιχνίδια τους.