Ο απολογισμός του Σοφρώνη Παπούη για την Α.Ε. Κομοτηνής

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Η σεζόν ολοκληρώθηκε στο τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής και ο προπονητής της ομάδας Σωφρόνης Παπουής έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τον απολογισμό της σεζόν σε όλους τους τομείς:

 

«Φέτος η ομάδα έκανε μία προσπάθεια να ξαναμπεί στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας, η οποία στάθηκε στο πλευρό μας από το ξεκίνημα της σεζόν. Αγωνιστικά κάναμε σημαντικά βήματα προόδου, καθώς καταφέραμε να φτάσουμε την ομάδα στην τέταρτη θέση, αν και για να είμαι ειλικρινής οι βλέψεις μας ήταν μεγαλύτερες! Παρόλα αυτά, στη ζωή , μου αρέσει να κάνω σταθερά βήματα και αυτός είναι ο στόχος και του συλλόγου. Δηλαδή σταθερά βήματα προόδου. Έτσι λοιπόν, στις βάσεις που θέσαμε φέτος , την ερχόμενη σεζόν, στοχεύουμε στο να κτίσουμε την ομάδα της αγωνιστικής περιόδου 2014/15 με γνώμονα τα λάθη που έγιναν την περασμένη σεζόν και τις εμπειρίες που όλοι αποκόμισαν.

Στο εξωαγωνιστικό κομμάτι, με μία σειρά πρωτοβουλιών και κινήσεων, καταφέραμε να μεταδώσουμε την αγάπη μας για το άθλημα στην πόλη και το ξαναλέω πως η φετινή σεζόν απλά μπήκαν οι βάσεις και τα καλύτερα θα έρθουν, καθώς κινούμαστε δυναμικά τόσο στο επικοινωνιακό σκέλος αλλά κυρίως στο κομμάτι των ακαδημιών, όπου θα υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις το επόμενο διάστημα και είναι το βασικό μας μέλημα.

Σαν σύλλογος, καταφέραμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα τμήματα. Σίγουρα ξεχωρίζει η άνοδος στην Α2 για το βόλεϊ ανδρών αλλά και η επιστροφή στις επιτυχίες και η άνοδος για το ποδοσφαιρικό τμήμα στην Β΄ ΕΠΣ Θράκης. Το βόλεϊ γυναικών έχασε στο νήμα την άνοδο, ωστόσο κέρδισε τις εντυπώσεις ενώ και εμείς κάναμε πορεία πρωταθλητισμού

Θα ήθελα να εκφράσω τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μου στον άμεσο συνεργάτη μου, τον Βασίλη Στοάκη, ο οποίος από την πρώτη ημέρα ήταν στο πλευρό μου και στάθηκε η ¨ψυχή¨ των αποδυτηρίων,, κάνοντας σημαντικές θυσίες. Παράλληλα, ξεχωριστά ευχαριστώ τον εξαίρετο γυμναστή και άνθρωπο και δουλευταρά Γιώργο Γουνελά, ο οποίος θα μας απασχολήσει σίγουρα στο μέλλον με τις επιτυχίες του και τον Πέτρο Μούχτση, τον άνθρωπο που με τα στατιστικά του μας ¨έλυνε¨ τα χέρια αλλά και με την εν γένει παρουσία του. Σε αυτό το τιμ, θα συνεχίσει να στηρίζεται η προσπάθεια της Α.Ε. Κομοτηνής την ερχόμενη σεζόν και είμαι σίγουρος πως οι επιτυχίες θα έρθουν λίαν συντόμως. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την σύζυγο μου Ελένη για την υπομονή που έδειξε και δείχνει σε όλη αυτήν την τρέλα που έχω για το μπάσκετ και τον χρόνο που στερώ από αυτήν και τον μπέμπη μας».