Zumba street party στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Η zumba ενσωματώνει λάτιν ρυθμούς και εύκολες χορευτικές κινήσεις και βήματα για να δημιουργήσει ένα δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα fitness που μας απογειώνει. Στην πράξη λίγο από salsa, merenque, reggaeton, samba, hip-hop, cha cha, flamenco, αλλά και χορό της κοιλιάς και η γυμναστική γίνεται γιορτή! 

 

Αυτό ακριβώς έκανε στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής η δασκάλα zumba Νίκη Ζουμπούλη. Αθλητικά, δυνατή μουσική, κέφι και διάθεση να ιδρώσουν ήθελαν όλοι όσοι πήραν μέρος στο zumba street party που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Το γυμναστήριο Sport Fitness διοργάνωσε την εκδήλωση και μετέτρεψε την κεντρική πλατεία Κομοτηνής σε μία απέραντη πίστα με εκατοντάδες νέους να γυμνάζονται, να γελούν και τελικά να περνούν καλά.

Το γυμναστήριο έχει 22 χρόνια συνεχούς λειτουργίας. Βρίσκεται στο κέντρο της Κομοτηνής και προσφέρει έναν ολοκληρωμένο και ανανεωμένο πλέον χώρο άθλησης για επαγγελματίες αθλητές, για επίδοξους αθλητές, φοιτητές και φυσικά για όλους εκείνους που θέλουν να καταπολεμήσουν το στρες βελτιώνοντας τη σωματική αλλά και την ψυχική τους υγεία.Σε αυτό το πλαίσιο διοργανώθηκε η εκδήλωση και ικανοποίησε διοργανωτές αλλά κυρίως τους συμμετέχοντες.