Εκπαιδευτικό σεμινάριο για άτομα με αναπηρία σε κατασκηνώσεις της Θάσου

Το 2ο εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Άτομα με κινητική αναπηρία σε περιβάλλον κατασκηνώσεων: Σχεδιασμός και εφαρμογή προγραμμάτων ενσωμάτωσης.» θα πραγματοποιήσει ο Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία «ΗΡΟΔΙΚΟΣ» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων  Ν. Ροδόπης «ΠΕΡΠΑΤΩ».

Το  εκπαιδευτικό σεμινάριο ξεκίνησε πέρυσι για πρώτη φορά λαμβάνοντας υπόψη ότι οι κατασκηνώσεις αποτελούν έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς παιδιών και νέων διότι τους δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το φυσικό περιβάλλον, να αποκτήσουν ορθές στάσεις συμπεριφοράς, να αναπτύξουν φιλικές σχέσεις με τους συνομηλίκους τους.

Τόπος και χρόνος διεξαγωγής

Φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι εργασίες του σεμιναρίου θα φιλοξενηθούν  στην κατασκήνωση Pitsas Camp στον Πρίνο της Θάσου κατά το χρονικό διάστημα από την  Πέμπτη 29 Μαΐου έως και τη Κυριακή 1 Ιουνίου 2014. Οι υποδομές της κατασκήνωσης ικανοποιούν τις ανάγκες των χρηστών  αναπηρικού αμαξιδίου και διαθέτει πλήρως προσπελάσιμες υποδομές ελεγμένες από το εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου Εκπαίδευσης Αυτόνομης Διαβίωσης Α.μεΑ..

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 2531036909. Σύλλογος Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα& Φίλων Ν. Ροδόπης «ΠΕΡΠΑΤΩ».